A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Ajándékkártya

Rendezés:
Nézet:

Ajándékkártya

Bármilyen alkalomra is tervezünk megajándékozni bárkit is, biztosan a legjobbat szeretnénk neki adni. Ugyanakkor sokan érezzük magunkat dilemmában azzal kapcsolatban, hogy milyen ajándéknak is örülne legjobban az a személy, akinek meglepetést szeretnénk okozni. Viszont nem mindig van lehetőség arra, hogy hosszas kutakodás és érdeklődés után kiderítsük, mire vágyik leginkább a megajándékozni kívánt személy vagy család, illetve mi az, ami még éppen hiányzik az otthon vagy az iroda berendezéséhez.

A Bartha Handmade rozsdamentes acél termékeihez készült ajándékkártyával egyszerre érhetjük el azt, hogy valódi, kellemes meglepetés érje a megajándékozottat, illetve azt is, hogy ennek ellenére olyasmi kerüljön be a háztartásába vagy az irodájába, amire biztosan szüksége van. A rozsdamentes acél termékekhez készült ajándékkártyával ráadásul a környezetvédelem oltárán is áldozunk, hiszen ma már senki sem támogatja a felesleges halmozást és fogyasztást. Az ajándékkártya összegéből megvásárolt rozsdamentes acél termékek ráadásul tartós, nem rozsdásodó, a legtöbb helyiségbe tökéletesen illő kiegészítők, így ajándéktárgynak is kiválóak szinte mindenki számára.