A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Ajándékkártya

Rendezés:
Nézet:

Ajándékkártya

Gyakran kerülhet az ember olyan helyzetbe, hogy egy viszonylag távoli rokont, kollégát vagy ismerőst illene megajándékoznia, de nem ismeri az igényeiket és lehetőségeiket, nem tudja, mire lenne még esetleg szükségük vagy mi az, ami már halmokban áll otthon a polcokon. Tipikus példa lehet erre az esetre a kötelezőnek érzett nászajándék, esetleg a céges karácsonyi ajándék, amikor leggyakrabban a megajándékozandók is a készpénznek örülnének legjobban. Valamint, valljuk be, az ajándékozónak sincsen általában ideje akár napokig válogatni a megfelelőnek ítélt ajándéktárgyak után vagy esetleg kellemetlennek érzett kérdéseket feltenni azokat illetően.

A Bartha Handmade-nél azért vezettük be az ajándékkártyát, hogy többé akkor sem legyen gond az ajándékozás, ha nincsen hozzá ötletünk – és akkor sem, ha ennek ellenére mégsem szeretnénk készpénzt adni. Az ajándékkártya összegét bármelyik réz termékre lehetséges levásárolni, így az ifjú pár vagy a hűséges alkalmazott könnyedén kiválaszthatja azt a réz berendezési tárgyat, amelyiknek jelenleg a legnagyobb hasznát venné otthonában vagy éppenséggel azt, amelyik a legjobban tetszik neki. Így az ajándékkártya biztosan örömet okoz majd minden családnak, akik jó szívvel gondolnak majd továbbra is a nagylelkű és figyelmes ajándékozójukra.