A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Álló

Rendezés:
Nézet:

Réz álló szalvétatartó

A szalvétatartó a mindennapok része, de legalábbis egy szépen megterített, ünnepi asztalon mindenképpen megilleti egy kiemelt hely. Így a szalvétatartó egy olyan dísztárgy és funkcionális tárgy egyben, amelynek számos szempontnak kell megfelelnie.

Sokan ragaszkodnak a hagyományos dizájnhoz egy terített asztal esetén, ám a legtöbben mégis meggyőzhetők akkor, ha az újdonság nemcsak különleges formájú, hanem az újszerű külső mögött a funkcionalitás is javulni látszik.

A réz álló szalvétatartó segítségével elkerülhető a szalvéták félbehajtásából adódó időveszteség. Használata higiénikusabb, hiszen a félbehajtás hiánya miatt kevesebbszer kell érinteni a szalvétákat. A réz álló szalvétatartó az egyik leginkább helytakarékos megoldás is, így kifejezetten ajánlott kisebb ebédlőasztalokhoz vagy sok vendég esetén.

Az univerzális és praktikus, mégis formabontóan különleges réz álló szalvétatartó szerencsés ajándékválasztás lehet a legtöbb család számára, így biztosan kellemes meglepetést szerzünk majd vele a megajándékozottnak.

A réz álló szalvétatartó többféle dizájnban érhető el, célszerű az otthon stílusához legjobban illőt választani.