A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Fekvő

Rendezés:
Nézet:

Réz fekvő szalvétatartó

Előfordul, hogy nem feltétlenül ragaszkodik az ember a hagyományokhoz, főleg nem akkor, ha egy modern, újszerű megoldás, innováció használatával a mindennapokban időt és pénzt takarít meg.

Ilyen fejlesztés például a rézből készült fekvő szalvétatartó.
A rézből készült fekvő szalvétatartó nemcsak rendkívül dekoratív és elegáns színfoltja lehet egy szépen megterített asztalnak akár egy patinás étteremben vagy a családi ünnepeken, de praktikussága miatt is minden vendégnek azonnal a szívébe lopja majd magát.

Ezen felül a rézből készült fekvő szalvétatartó vitathatatlan előnye, hogy a terítés során nem kell a szalvéták félbehajtogatásával fecsérelni a drága időt. A fekvő szalvétatartóval akkor is egyszerűbb dolgunk van, ha ki szeretnénk venni egy szalvétát belőle, hiszen ekkor sem kell attól tartanunk, hogy egyszerre több szalvéta kerül a kezünk közé. Így a fekvő szalvétatartó higiénikus megoldásnak is mondható, hiszen kisebb eséllyel fogjuk meg többen ugyanazt a szalvétát egymás után.

A réz fekvő szalvétatartók a többi Bartha Handmade terméknél megszokott minimal, nitt, roll és sraff kivitelezés mellett a tengerparti hullámokat idéző wave formában is elérhetőek.