A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Réz szalvétagyűrű

Rendezés:
Nézet:

Réz szalvétagyűrű

Pompázat vagy meghittség? Fényűzés vagy egyszerűség? Kizárólag rajtunk múlik, melyiket választjuk egy étkezéshez való terítés során. Azonban a terítéknek mindig van egy-két elengedhetetlen darabja, ilyen például a szalvéta vagy a hozzá illő - akár rézből készült - szalvétagyűrű.

Képzeljünk el egy hatalmas asztalt, amely zsúfolásig van terítve, mint ahogy a filmekben látjuk, ránézésre is tudjuk, hogy a vacsora nyolc fogásig meg sem áll. Végigmérjük az asztal terítékét: poharak, tányérok, evőeszközök, vázák hatalmas virágcsokrokkal, gyertyatartók és minden réz színben pompázik.

A réz manapság is igen divatos, mind színben, mind anyagában. Az asztal fénypontja pedig a tányérokon lévő szalvéta, amelyet egy meseszép réz szalvétagyűrű ölel át.

Nem kell ahhoz 19. századi grófnak lennünk, hogy otthonunkban ilyen csodaszép terítési kelléket használjunk, mint a rézből készült szalvétagyűrűk. A hangulatot garantáltan megteremti, hisz különlegessége megadja a vacsora előkelőségét. Ezek a kézzel készített réz szalvétagyűrűk igazi pompát csalnak a szürke mindennapjainkba!