A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Puff

Rendezés:
Nézet:

Réz puff

Réz puff: alig néhány betűvel leírhatjuk, mégis mennyi lehetőség rejlik ebben a pompás, rendkívül sokoldalúan fel- és kihasználható dísz- vagy használati tárgyban!

Egy réz puff lehet egyszerűen csak ülőke, ahogyan a neve is ezt sugallja. Lehet szék egy iroda várótermében, de a réz puffok egy hozzáillő réz dohányzóasztal körül a legtrendibb kávézók vagy éttermek berendezési tárgyaként is exkluzív, egyedi megjelenést biztosítanak.

A réz puff nemcsak pompásan mutat továbbá, de rendkívül praktikus is. Mivel nagyon kis helyet foglal, ezért a dohányzóasztal alá betolva soha nem lesz útban, ha éppen nem szolgál valakinek ülőhely gyanánt. A szimpatikus réz puffokat továbbá egyszerű pakolgatni, áthelyezni, hiszen viszonylag aprók és könnyűek, így az sem okoz gondot velük, ha rendszeresen át kell rendezni az irodát.

A réz puffokkal a helyiségek takarítása, tisztán tartása is egyszerű, hiszen nem kell hatalmas, súlyos székeket pakolgatni vagy kerülgetni a felmosás során – annak ellenére, hogy a pici puffok is ugyanolyan időtálló eleganciát, luxust képviselnek.

A szépséges réz puff egy fárasztó, irodában túlórázva töltött munkanapon pedig lábtartónak sem utolsó választás.