A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Szeméttároló

Rendezés:
Nézet:

Réz szeméttároló

A szeméttároló általában nem olyasmi, amit büszkén mutogat az ember egy szépen berendezett lakásban vagy irodában.

Általában igyekszünk egy eldugott helyre rejteni a szeméttárolót a kellemetlen látvány és illat elkerülése érdekében, ekkor viszont a látogatók könnyen zavarban lehetnek, hiszen nem tudják hová helyezni a hulladékot. Ha viszont hosszasan gondolkozniuk kell azon, hogy hogyan és kitől is tudnák diszkréten megkérdezni egy forgalmas helyen azt, hogy a szeméttárolót hol találják, akkor sajnos az elrejteni kívánt szeméttároló sokkal inkább a középpontba kerül.

A Bartha Handmade megoldása erre az igencsak kínos helyzetre a rézből készült, kézzel készített, kézműves szeméttárolók alkalmazása. Az egyedi és különleges réz szeméttároló elegáns megjelenésével hamar felhívja magára a vendégek figyelmét. Így a látogatóknak sem kell kínos kérdéseket feltenniük, illetve nekünk sem kell zavarban lennünk a helyiség stílusához nem illő szeméttároló miatt.

Ha a szelektív réz szeméttárolókat választjuk, akkor a bolygóért, a környezetért is sokat tehetünk. A réz szeméttárolóhoz a fedelet külön termékként találhatjuk meg.