A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Réz szeméttároló & fedél, egyedi design - 100% Vörösréz

Rendezés:
Nézet:

Réz szeméttároló

A szeméttároló általában nem olyasmi, amit büszkén mutogat az ember egy szépen berendezett lakásban vagy irodában. Általában igyekszünk egy eldugott helyre rejteni a szeméttárolót a kellemetlen látvány és illat elkerülése érdekében, ekkor viszont a látogatók könnyen zavarban lehetnek, hiszen nem tudják hová helyezni a hulladékot. Ha viszont hosszasan gondolkozniuk kell azon, hogy hogyan és kitől is tudnák diszkréten megkérdezni egy forgalmas helyen azt, hogy a szeméttárolót hol találják, akkor sajnos az elrejteni kívánt szeméttároló sokkal inkább a középpontba kerül. A Bartha Handmade megoldása erre az igencsak kínos helyzetre a rézből készült, kézzel készített, kézműves szeméttárolók alkalmazása. Az egyedi és különleges réz szeméttároló elegáns megjelenésével hamar felhívja magára a vendégek figyelmét. Így a látogatóknak sem kell kínos kérdéseket feltenniük, illetve nekünk sem kell zavarban lennünk a helyiség stílusához nem illő szeméttároló miatt. Ha a szelektív réz szeméttárolókat választjuk, akkor a bolygóért, a környezetért is sokat tehetünk. A réz szeméttárolóhoz a fedelet külön termékként találhatjuk meg.

Réz hulladékgyűjtő fedél

A vörösréz meleg fénye szinte bearanyozza azt a lakóteret, ahol egy ilyen tárgy vagy bútordarab kerül elhelyezésre. Még akkor is így van ez, ha az a réz termék éppenséggel egy henger formájú réz hulladékgyűjtő. A Bartha Handmade által készített hulladéktárolók kétféle méretben készülnek, a kisebbik tíz liter űrtartalmú, fürdőszobába vagy irodába kiválóan megfelel. A nagyobb fajta harminc literes, inkább konyhai hulladéktárolásra alkalmas, de jól jöhet nagyobb irodahelyiségekben, vagy nyilvános terekben is, ahol fontos az elegancia. Persze egy ilyen kellemes külsejű réz hulladékgyűjtő is akkor tűnik késznek, befejezettnek, ha fedél van a tetején. Csodásan mutat egy ilyen réz fedél a hulladékgyűjtő tetején, hasonló a látvány, mint egy klasszikus eleganciával öltözött férfi vagy nő, aki végül kalapot illeszt a fejére. Egy fedélnek persze nem csupán az a feladata, hogy esztétikusan illeszkedjen a hulladékgyűjtő hengerhez, hanem az is, hogy megvédjen a kellemetlen látványtól, szagoktól. Egy réz hulladékgyűjtő fedél tehát nemcsak szép, de funkcionálisan is nélkülözhetetlen, végső megjelenését tekintve egy elegáns, praktikus, egyedi darab.