A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Asztali

Rendezés:
Nézet:

Réz asztali zsebkendőtartó

Ezzel az asztali zsebkendőtartóval végre véget vethet az asztalon kallódó papírzsebkendők korántsem kellemes látványának! Nincs többé se a táskában, se a fiókban szétszóródott zsepi, helyette mostantól az elegáns réz asztali zsebkendőtartóban a zsebkendők úgy fognak sorakozni, mint a katonák!

Mielőtt a papírzsebkendőt feltalálták, textil zsebkendőt hordtunk a zsebünkbe hajtva. Még korábbi időkben a népi szokások része volt, hogy a szerelmesek ismerkedéskor apró jelekkel adták egymás tudtára érzelmeiket. A fiatal lányok a komolyabb udvarlóknak zsebkendőt hímeztek, ami a viszonzott szerelem szimbóluma volt. A régi filmekben ezerszám láttunk már ilyet, de az “Elvesztettem zsebkendőmet” c. dal sem lehet idegen senki előtt…

A zsebkendő egykor tulajdonképpen a szerelem és az elegancia szimbóluma volt, ám mára ezek a szokások eltűntek, a zsebkendők pedig megváltoztak. A papírzsebkendőnek ma már nem tulajdonítunk akkora jelentőséget, pedig szerelmes könnyeinknek ma is ő nyújt vigaszt, ezért kitüntetett figyelmet érdemel!

Az örökké rendelkezésünkre álló papírzsebkendőnek hogyan is fejezhetnénk ki méltóbban hálánkat, mint egy vörösréz asztali zsebkendőtartóval?