A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Dohányzóasztal

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél dohányzóasztal

Asztal nélkül nincs otthon, sem iroda, sem szállodai szoba, sem váróterem, szóval a megfelelő asztal kiválasztása minden lakberendezésnél első számú feladat. Az asztal feladata összetett és fontos, ezen kerül elhelyezésre egy csomó tárgy, eszköz, amelyeknek eleve kéznél vagy szem előtt kell lennie, de erre dobunk megérkezéskor minden kezünkben lévő fontos tárgyat, mint a kulcs, a levelek, az újságok, és még hosszan sorolhatnánk. Tehát a dohányzó asztal olyan rakodó vagy pakoló felület, ami hasznosságán túl mindig szem előtt van, egyszerre kell tehát praktikusnak és szépnek lennie.

A rozsdamentes acél asztalláb és a tölgyfa asztallap remek kombinációja e két feltétel meglétének. Elegáns, sima vonalvezetésű, praktikus és modern hatást kelt. Különleges párosítás a hideg acél és a meleg tölgyfa együttes alkalmazása, ráadásul a színek harmóniája is figyelemre méltó. Ha hozzátesszük, hogy ez ráadásul handmade termék, és ezáltal egyedi alkotás, ez még tovább emeli az asztal rangját. Egyszerűen jó ránézni, akár kerek, akár szögletes az asztal lapja.