A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Rozsdamentes acél lábtartó

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél lábtartó

Amikor már szinte csak pillanatok vannak hátra a leadási határidőig, de a munka még jóindulattal sem mondható késznek, gyakran az iroda összes alkalmazottja túlórázni kénytelen. Az ügyfélfogadási idő már régen lejárt, lassan ki lehet gombolni a zakó és a kosztüm gombjait, hiszen ekkor már leginkább feltűrt ingujjakkal érdemes nekivágni az akta-csatának. Az egész napos talpalás és mosolygás után végre le lehet ülni folytatni a dokumentációt, adminisztrációt, ilyenkor már senki előtt sem kell szégyellni a feltett, kinyújtott lábakat.

A Bartha Handmade rozsdamentes acél lábtartói hihetetlenül jó szolgálatot tehetnek ekkor. Bár munkaidőben általában puffként vagy ülőkeként funkcionálnak, ez ne tévesszen meg senkit, hiszen valójában ekkor csak inkognitóban vannak a rozsdamentes acél lábtartók. Ugyanis az ügyfeleknek, látogatóknak mindig jól jön egy plusz ülőhely a várakozás során, nem kell tudniuk arról, milyen kemény munka folyik az ügyfélfogadási idő után a háttérben, amikor az alkalmazottak használatba veszik a puffokat lábtartóként. Így a rozsdamentes acél lábtartó a sikeres irodák és üzlethelyiségek elengedhetetlen, titoktartó és multifunkcionális berendezési tárgyává vált.