A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Rozsdamentes acél szalvétatartó (álló)

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél álló szalvétatartó

Némi egészséges trükkel és furfanggal egy szorult helyzetből is előnyösen tudunk kikerülni. Ilyen szituáció lehet, amikor például egy apróbb kávézóasztalon, egy bárpulton vagy egy kisebb étkezőasztalon lehetséges csak biztosítani a vendégfogadást. Ilyenkor pedig minden apró kis területet be kell osztani és alaposan át kell gondolni, miből mekkora méretűt válasszunk, hogy optimálisan meg tudjuk oldani a helykihasználást.

A rozsdamentes acélból készült álló szalvétatartó az egyik leginkább helytakarékos megoldás a szalvéták kihelyezésére. Kis területet foglal el az asztalból vagy a pultból, mégis sok szalvétát be tud fogadni. A rozsdamentes acél álló szalvétatartót azért is kedvelik sokan, mert kevésbé kell kínlódni azzal, hogy a kivételkor, a félbehajtott szalvétakupacra jellemző módon, túl sok került egyszerre a kezünkbe. Az álló szalvétatartókkal a vendéglátók is megspórolhatják a szalvéták félbehajtogatására pazarolt drága időt. Az idő pedig pénz, így a rozsdamentes acél álló szalvétatartók használatával nemcsak az éttermek kiszolgálási ideje, hanem ezáltal a hatékonyságuk is javulhat, így hosszú távon nagyobb bevételre tehetnek velük szert.