A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Rozsdamentes acél szalvétatartó (fekvő)

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél fekvő szalvétatartó

A fekvő szalvétatartó elsőre talán meghökkentő hatást kelthet, mégis valójában hamar megszokható ez a formabontóan új, tetszetős design. Egy rozsdamentes acél fekvő szalvétatartó tökéletes dísze lehet a legtöbb otthonnak és étteremnek, továbbá kiváló ajándéktárgy lehet különösen az acél szerelmeseinek, a gépekkel, autókkal, mérnöki találmányokkal foglalkozó családoknak. Párásodásra hajlamos lakásokban vagy az ételek friss gőzének rendszeresen kitett éttermi asztalok ékességeként is beválik a tartós, rozsdamentes acél fekvő szalvétatartó, hiszen, ahogyan a neve is mutatja, nincs kitéve a rozsdásodás veszélyének.

A Bartha Handmade-nél már megszokott, közkedvelt és jól bevált minimal, nitt, roll és sraff design mellett a rozsdamentes acél fekvő szalvétatartók a mesésen pihentető tengerparti nyaralás, a hullámokban való csobbanás és megmártózás élményét idéző wave design-ban is biztosan kellemes meglepetést szereznek majd az összes vendég számára. A rozsdamentes acél fekvő szalvétatartó mindemellett praktikus és higiénikus megoldás a mindennapi szalvétahasználatra, segítségével elkerülhető a szalvéták félbehajtása során keletkező időveszteség és fertőzésveszély.