A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Rozsdamentes acél szalvétatartó (félbehajtott)

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél félbehajtott szalvétatartó

A szalvétatartót már nem mindig használjuk. Biztos van olyan háztartás, ahol már nem is találunk ilyen darabot a lakásban. A szalvétát kicsit kiszorította a konyhából a papírtörlő. A bélyeggyűjtés és a szalvétagyűjtés kora sem virágzik már. Mégis van létjogosultsága a szalvétának a háztartásunkban.
Ünnepekkor vagy esküvőkön még mindig a terítés elengedhetetlen eleme a szalvéta. Ha igazán különleges terítéssel készülünk, ami szemet gyönyörködtető, akkor egy félbehajtott szalvétatartó az asztal közepére nem mindennapi megoldás.
A közösségi oldalakon számos ételfotó kering, mindenki az elkészült és szépen feltálalt ételével büszkélkedik. Ilyenkor a dekoráció is emeli a látványt, amit egy acél félbehajtott szalvétatartóban elhelyezett szalvétával ünnepivé tehetünk.
A rozsdamentes evőeszközök csillogó kiegészítő társa, egy rozsdamentes acél félbehajtott szalvétatartó – akár az otthoni asztalunkat, akár egy étterem asztalát díszíti – harmonikus és elegáns hatást kelt.
A menzák asztalain is főszerepben kell, hogy legyen a félbehajtott szalvétatartó. Nem csak praktikus, de kicsit a hagyomány része is.