A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Rozsdamentes acél szalvétagyűrű

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél szalvétagyűrű

A szalvétagyűrű egy különleges alkalmakkor használt konyhai elem, az ünnepi teríték fontos része. A gyűrű a szeretet szimbóluma. A szalvétagyűrű is!

Az ünnepi vacsorák általában nagy családban, vagy a kedvesünkkel kettesben, romantikus hangulatban zajlanak. Bármelyikre gondolunk, az asztal minden esetben alkalmi terítéket kap. Egy ilyen vacsora terítékének nélkülözhetetlen elemei az abrosz és a szalvéta, hiszen ezek “öltöztetik” az ünnepi asztalt.

A szalvétagyűrű éppúgy köti össze a családot, ahogy az arany karikagyűrű a férjet és a feleséget. Az ünnepi előkészületekbe fektetett idő és energia mind-mind a családi szeretetről és összetartásról árulkodnak.

A családi összejövetelek csúcspontja az ünnepi vacsora, ami jóllakottsággal és elégedettséggel végződik. Az étkezés végén a családtagok a további gondoskodást jelentő szalvétáért nyúlnak, így a vacsoravendégek legelégedettebb pillanatait a szalvétagyűrű koronázza meg.

A rozsdamentes acélból készült, ízléses szalvétagyűrűvel minden nap egy ünnep!