A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Asztali

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél asztali zsebkendőtartó

Akár az őszi-téli meghűlés, akár az allergia kerülget bennünket, nagyon kellemetlenül érezhetjük magunkat egy fontos tárgyalás vagy üzleti megbeszélés során, amikor zsebkendőért kell nyúlnunk. Nem minden helyzetben van rá lehetőség, hogy ilyenkor felálljunk az asztalunktól, hiszen sokszor a rendelkezésünkre álló idő szűkössége, a helyiség adottságai vagy a dokumentumok és a beszélgetés bizalmas jellege miatt ilyenkor is kénytelenek vagyunk az asztalunknál maradni.

A fali zsebkendőtartóhoz tehát nem nyúlhatunk, a táskában vagy a zsebünkben keresgélni pedig nagyon kellemetlen lehet, meg is akaszthatja a tárgyalást vagy a tanácsadást. A rozsdamentes acél asztali zsebkendőtartó használatával azonban az iroda design-jához illő, kézzel készített szépségből vehetjük elő az ilyenkor is elengedhetetlen, mindig tiszta és gyűrődésmentes zsebkendőt. A rozsdamentes acél asztali zsebkendőtartóból ráadásul az ügyfél vagy páciens is anélkül nyúlhat egy tiszta zsebkendőért, hogy bármelyikünk is zavarba esne emiatt. A rozsdamentes acél asztali zsebkendőtartó közelében érdemes egy hozzáillő hulladékgyűjtőt is elhelyezni.