A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Fali

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél fali zsebkendőtartó

A zsebkendő intim dolog, mégis nélkülözhetetlen tartozéka kellene, hogy legyen minden jól felszerelt irodának, ügyfélfogadó – különösen egészségügyi célú – váróteremnek, de a magánlakásoknak is. Hiszen mindig csakis teljesen tiszta zsebkendőt illik használni, ez pedig elfogyhat a táskából.

Egy elegáns fali zsebkendőtartóval udvariasan hívhatjuk fel a figyelmet arra, hogy lehetőség van belőle tiszta, nem gyűrött zsebkendőhöz jutni. A tiszta papírzsebkendő tartása olyan filléres gesztus, amely sokszorosan megtérül az ezt értékelő ügyfelek szemében.

A fali zsebkendőtartó segítségével az irodában sem kell a zsebkendőt keresgélni, nem borul rá a teánk, vagy a kávénk, mindig száraz marad. Így a fali zsebkendőtartóval nemcsak a várakozó leendő és jelenlegi ügyfeleink, vendégeink vagy pácienseink számára teremthetünk tisztább, egészségesebb és higiénikusabb környezetet, hanem az sem válik kellemetlenné, ha egy fontos tárgyalás során mi magunk szorulunk rá, hogy zsebkendőt vegyünk elő.

Amennyiben rozsdamentes acél fali zsebkendőtartót szereltünk fel, ügyeljünk arra, hogy a közelében elhelyezzünk egy hozzá illő stílusban elegáns és visszafogott, lehetőleg zárható szeméttárolót is.