A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat

Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a www.barthahandmade.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja és kezeli, emellett szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el. Adatokat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A megrendelt termék kiszállítását végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. A tárolt adatokhoz az ügyfélszolgálatunk és a logisztikát kiszolgáló munkatársaink férnek hozzá/kezelik. Vállalkozásunk a megadott adatokat fennállásunkig őrzi.

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a www.barthahandmade.hu webáruházat működtető vállalkozó birtokolja az oldalakon látható információkat. A www.barthahandmade.hu oldalainak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Azok részben, vagy egészben történő felhasználása tilos. Tilos továbbá a www.barthahandmade.hu oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Tilos a www.barthahandmade.hu honlapon megjelenő minden tartalom bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása az írásbeli előzetes hozzájárulásunk nélkül. Ez a tilalom nem érinti a szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség, illetve az oldalon megjelölt „tudásanyagokat”, amelyek külön engedély nélkül, ingyenesen letölthetők magáncélra, de az üzletszerű terjesztés nem megengedett. Az ingyenesen rendelkezésre bocsátott „tudásanyagok” terjesztése kártérítési eljárást von maga után. Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Szolgáltató neve: Bartha Sándor e.v.
Szolgáltató székhelye: 7627 Pécs, Sellő u. 9.
Szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@barthahandmade.hu
Weboldal címe: www.barthahandmade.hu
Szolgáltató nyilvántartási szám: 2004505
Szolgáltató adószáma: 43118382-1-22
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Baranya Megyei Cégbíróság
Szolgáltató telefonszáma: +36 30 283 2165
Szerződés nyelve: magyar
Tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
Tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
Tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
Tárhely-szolgáltató telefonszáma: +36 1 234 5011
Tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu
Szállítási partnerünk, elérhetősége: GLS Hungary Kft., +36 1 802 0265

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges - megadandó adatok:

  • Név
  • E-mail cím
  • Telefonszám
  • Irányítószám
  • Település
  • Utca, házszám
  • Emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

A megrendelés során megadott adatokat azok törlésének kéréséig tároljuk.

Regisztrációkor megadandó adatok (A webáruházban történő vásárláshoz nem feltétlenül szükséges regisztráció, nélküle is rögzíthető a megrendelés. Azonban a regisztrációs belépéssel történő vásárlás előnye, hogy nem kell a már megadott adatokat minden vásárlási tranzakció során újra beírni, későbbiekben visszakeresheti a már leadott megrendeléseit, újra rendelheti a termékeket.):

  • Név
  • E-mail cím
  • Használni kívánt jelszó (titkosított formában)
  • Telefonszám
  • Irányítószám
  • Település
  • Utca, házszám
  • Emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

A regisztráció során megadott adatokat azok törlésének kéréséig tároljuk.

Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelésekhez az alábbi adatok kerülnek rögzítésre - tárolásra:

  • Korábbi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája)
  • Kedvenc termékek / Kívánságlista (amennyiben a regisztrációt követően belépett és elhelyezett kedvenc termékek / kívánságlista közé termékeket)
  • Regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok

Hírlevél feliratkozáshoz megadandó adatok

  • Név
  • E-mail cím

Hírlevelünkre feliratkozhat a megrendelés elküldése alkalmával, vagy a webáruház oldalain keresztül. Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. A feliratkozás kizárólag valós e-mail címmel lehetséges. A feliratkozás elküldése után a megadott e-mail címre a rendszer egy megerősítő hivatkozást (webcímet) küld, amelyre történő kattintással igazolható, illetve erősíthető meg a feliratkozás. A megerősítő webcímre kattintással hozzájárulását adja a hírlevelek küldéséhez. A megadott adatokat vállalkozásunk bizalmasan kezeli nem adja ki harmadik fél számára. A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség minden általunk küldött levél alján biztosított a leiratkozás gombra történő kattintással vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő kéréssel. A levélben történő leiratkozás gombra kattintást követően azonnal törlésre kerül a megadott e-mail cím és a hozzá tartozó adatok mindegyike a levelezési listáról. Ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő hírlevél törlési igény esetén 2 munkanapon belül teljesítjük. Az általunk küldött hírlevelek tartalma tájékoztató jellegű aktuális akciókra, információkra hívja fel a figyelmet tartalmukkal. Kizárólag a www.barthahandmade.hu-hoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben. Más cégek által szponzorált cikkeket, direkt marketing anyagokat semmilyen körülmények között nem küldünk.

Cookie-k (sütik)

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. A cookie-k segítségével adatokat gyűjtünk, melyeket a látogatói szokások jobb megismerése révén az oldal szerkezetének és tartalmának folyamatos javítására használunk fel. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (Beállítások menüpont). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a webáruházat kiszolgáló szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A cookie-ban tárolt adatok: kosár tartalma, munkamenet azonosító, meglátogatott oldalak listája, alap információk a böngészőhöz kapcsolódó számítógépről, elmúlt-e már 18 éves kérdésre történő válasz. A cookie-ban tárolt munkamenet azonosító az oldal bezárásáig, a további adatok a felhasználó által a saját böngészőjében történő törlésig került tárolásra.

Statisztikai adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat vállalkozásunk kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A www.barthahandmade.hu által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. A Google Analytics adatkezelési irányelvei megismerhetőek a http://www.google.com/analytics weboldalon.

Google remarketing

A Google általunk használt remarketing megoldása lehetővé teszi, hogy az oldalainkat korábban meglátogató személyek részére online hirdetést jelenítsünk meg. Ezek a hirdetések külső szolgáltatóknál (közöttük a Google), illetve különböző internetes oldalakon jelenítjük meg. A technológiáról tovább olvashat a Google, hirdetésekkel kapcsolatos tájékoztató oldalain.

Megrendelés adatai

A megrendelés folyamán rögzített adatokat vállalkozásunk a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra (5 év). Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@barthahandmade.hu e-mail címen vagy az ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén. Az adatok törlése az igény beérkezését követően 10 munkanapon belül megtörténik. Az adatbeviteli hibák javítása a megrendelés elküldését megelőzően lehetséges. A megrendelés elküldését követően ügyfélszolgálati elérhetőségeinken kérhető az adatbeviteli hibák javítása.

Vonatkozó jogszabályok

  • 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.)
  • 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a)
  • 2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;
  • 2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a)
  • 2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról
  • 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a)
  • 16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról

Vállalkozásunk (Bartha Sándor e.v.) számára kiemelt fontosságú a www.barthahandmade.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról. Regisztrációját, és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük. Adatok zárolása, helyesbítése kapcsán kérjük fordulj írásban ügyfélszolgálatunkhoz. A kérésének záros határidőn belül (legkésőbb 2 munkanap) eleget teszünk. Vállalkozásunk az adatokat működésünk ideje alatt tárolja.

Hivatkozások a www.barthahandmade.hu-ra

Abban az esetben, ha valaki a www.barthahandmade.hu oldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén keretes alkalmazásként - mintegy saját oldalainak részeként - akarja futtatni, akkor ki kell kérnie a www.barthahandmade.hu webáruházat működtető vállalkozó engedélyét. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a www.barthahandmade.hu hírnevének és érdekeinek.

Jogorvoslat

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Levelezései cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Egyéb rendelkezések, információk

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A webáruház regisztrációjával, oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja vállalkozásunk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatvédelmi nyilatkozatát.

A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.

© Copyright Bartha Sándor e.v.