A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Réz falióra & asztali óra, egyedi design - 100% Vörösréz


Réz falióra és asztali óra

Az idő valahogy sohasem úgy telik, ahogyan azt az ember elvárná tőle – ezért a réz falióra és asztali óra olyan berendezési tárgy, amelyre a legtöbb magánlakásban, irodában vagy munkahelyen általában rendkívül gyakran pillantunk rá. Ha a munkahelyen vagy az irodában epekedve várjuk a munkaidő vagy az ügyfélfogadási idő végét, akkor a réz falióra és asztali óra ketyegését lassabbnak érezhetjük. Ha egy sürgető határidő közeleg vészesen vagy sietnünk kell, akkor úgy tűnhet, hogy a réz falióra és asztali óra mutatói gyorsabban haladnak az átlagosnál. Mindezt pedig attól függetlenül érezhetjük így, hogy rozsdamentes acélból vagy rézből készült falióra vagy asztali órára meresztjük gyakran a tekintetünket. Pedig a Bartha Handmade réz falióra és asztali órái mindig tűpontosak vagy mondhatnánk úgy is, hogy óramű pontossággal járnak. Válasszuk akár a minimal, a nitt, a roll vagy a sraff design-t, biztosak lehetünk benne, hogy a réz falióra és asztali óra nemcsak tökéletes pontossággal fogja az időt mutatni, de nagyszerű díszévé válik majd a mindennapi életterünknek. Elegáns megjelenésével ugyanis minden helyiséget feldob, így jobb hangulatban telnek majd a mindennapok.

Réz asztali óra

A Bartha Handmade rézből, vörösrézből készített asztali kvarc óra olyan halkan méri az idő múlását, hogy észre sem vehető. Ha mégis felfigyelnek rá, azt egyszerű, de nagyszerű dizájnjának és a réz finom csillogásának köszönheti, ezért minden íróasztal ékessége lehet egy ilyen asztali óra. Túl azon, hogy maga az óramű nagyon jó minőséget képvisel, a külső megjelenése ugyanolyan értékes, köszönhetően a réznek és a hozzáértő gondos kézi munkának. Bár többféle formában készülnek ezek a réz asztali órák, abban megegyeznek, hogy mindegyik nagyon egyszerű vonalvezetésű, elegáns darab. Ha már arra kényszerültünk, hogy naponta mérjük minden percünket, akkor tegyük ezt olyan számunkra kedves tárgyakkal, mint amilyen például a Bartha Handmade vörösréz asztali óra. Praktikus, bármilyen asztalfelületre elhelyezhető, esztétikus és különleges darabról van szó ugyanis, ami bármilyen stílusú lakásbelsőbe vagy irodába remekül beilleszthető. Elég csak egy pillantás, és dupla élményben lehet részünk: megtudjuk, mennyi a pontos idő, és egyidejűleg gyönyörködünk egy szép asztali réz órában.

Réz falióra

Az idő nagy úr, ezért éppen úgy, mint a teret vagy a pénzt, számolni, mérni kell. Nem eshetünk abba a hibába, hogy időérzékünk megcsaljon bennünket, és lemaradjunk életünk legfontosabb eseményeiről, hiszen manapság már minden időre megy. Az sem jó, ha korábban megyünk, az sem jó, ha késünk, mindenki egyre kényesebb az idejére, hiszen tudja, hogy egy élete van, és minden perc drága. S hogy ne kelljen állandóan a karóránkat nézegetni, főleg, ha kávés csésze van a kezünkben, vagy ne kelljen például a telefonunkat nyomogatni, hogy megtudjuk, mennyi az idő, praktikus dolog egy faliórát elhelyezni a lakásban. S ha már falióra, akkor miért ne lehetne az egy kézzel készített réz falióra, amelynek sima vonalvezetése minden stílusú lakást felékesít. Nem kell attól tartani, hogy tucat falióránk van, hiszen a Bartha dizájn kézzel készülő, kis szériás termék, már-már egyedi darab. Ráadásul a réz, mint falióra alapanyag egyáltalán nem szokásos, inkább stílusos, különleges. Egy, a lakásban jól elhelyezett réz falióra rengeteg értékes percet képes megtakarítani a család minden tagjának.