A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Réz fali és asztali óra

Réz fali és asztali óra

Az idő valahogy sohasem úgy telik, ahogyan azt az ember elvárná tőle – ezért a réz fali és asztali óra olyan berendezési tárgy, amelyre a legtöbb magánlakásban, irodában vagy munkahelyen általában rendkívül gyakran pillantunk rá.

Ha a munkahelyen vagy az irodában epekedve várjuk a munkaidő vagy az ügyfélfogadási idő végét, akkor a réz fali és asztali óra ketyegését lassabbnak érezhetjük. Ha egy sürgető határidő közeleg vészesen vagy sietnünk kell, akkor úgy tűnhet, hogy a réz fali és asztali óra mutatói gyorsabban haladnak az átlagosnál. Mindezt pedig attól függetlenül érezhetjük így, hogy rozsdamentes acélból vagy rézből készült fali- vagy asztali órára meresztjük gyakran a tekintetünket.

Pedig a Bartha Handmade réz fali és asztali órái mindig tűpontosak vagy mondhatnánk úgy is, hogy óramű pontossággal járnak. Válasszuk akár a minimal, a nitt, a roll vagy a sraff design-t, biztosak lehetünk benne, hogy a réz fali és asztali óra nemcsak tökéletes pontossággal fogja az időt mutatni, de nagyszerű díszévé válik majd a mindennapi életterünknek. Elegáns megjelenésével ugyanis minden helyiséget feldob, így jobb hangulatban telnek majd a mindennapok.