A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Réz névjegykártyatartó

Rendezés:
Nézet:

Réz névjegytartó

Abban az esetben, ha sok üzleti tárgyalásunk van, vagy sok ügyfelet fogadunk az irodánkban, akkor mindenképpen célszerű egy névjegytartót rendszeresíteni az íróasztalra. Vannak egyszerű megoldások, de ha igazán dizájnosak szeretnénk lenni, akkor érdemes a letisztult vonalú vörösrézből készült névjegytartót az asztalra kitenni.

A vörösrézből készült dekorációs elemek magukban is megállják a helyüket, de egy rézből készült névjegytartó valóban mutatós lesz. A kézzel készített réz névjegytartók hegesztéssel vagy szegecseléssel készülnek, a szélei gondosan el vannak dolgozva, így kicsi az esélye, hogy bárkit megvágnának. Annak függvényében, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiségű névjegykártyát szeretnénk kihelyezni, választhatunk szimpla névjegytartót és emeletes változatot is.

Abban az esetben, ha valamelyik kedves ismerősünknek vagy üzleti partnerünknek szeretnénk kedveskedni, akkor is jó megoldás lehet ajándék gyanánt a réz névjegytartó. Mivel kézzel készülnek, ezért biztosan egyedi ajándék lesz a kiválasztott névjegytartó.