A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Szállítási tudnivalók
Házhozszállítás
futárszolgálattal - 1890 Ft

29 900.- Ft feletti vásárlás esetén Magyarország területére a szállítás INGYENES!

  • Háztól házig szállítás minden címre (8-17 óra között)
  • Ingyenes kézbesítési kísérlet háromszor
  • Kézbesítés akár az esti órákban, 17-20 óra között (csak GLS depó városokban)
  • Személyes átvétel GLS CsomagPontban
  • Személyes átvétel GLS depóban
  • Online csomagkövetés

Megrendelését a GLS futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül, munkanapokon 8-17 óra között az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A csomag feladásakor e-mailben értesítjük, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést kap, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát (+36-1/802-02-65) és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, illetve egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontban. Szállítási idő 1-3 munkanap.

Kérjük, hogy a csomagját a futár előtt szíveskedjen mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem fogadunk el!CsomagPontra történő szállítás - 1890 Ft

  • Több mint 650 GLS CsomagPont országszerte
  • A megrendelt csomagját előre kifizetve vagy helyszínen készpénzzel tudja rendezni
  • GLS CsomagPont térképes keresője
  • Online csomagkövetés

Megrendelését az Ön által megadott GLS csomagpontra szállítjuk. A GLS e-mail-ben tájékoztatja arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény (akár hétvégén is), figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon belül e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra.