A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Fizetési módok

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ilyenkor a csomag értékét a futárszolgálat munkatársának kell kifizetnie. A rendelés értékét készpénzben tudja rendezni. Kérjük készüljön a pontos fizetendő összeggel, mert a futár nem minden esetben tud visszaadni. Utánvétel fizetési mód esetén 999 Ft kezelési díjat számítunk fel!


Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. A visszaigazoló e-mailben is megkapja a banki átutaláshoz szükséges adatokat.

Kedvezményezett bankja: Wise Europe SA
Kedvezményezett neve: Sándorné Bartha
Kedvezményezett számlaszáma: 12600016-12379083-11966017
Megjegyzés rovat: Kérjük tüntesse fel a rendelés számát!

A csomag feladása a végösszeg számlánkra való beérkezése után történik.


PayPal

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is.

Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.