A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Rozsdamentes acél szelektív hulladékgyűjtő & fedél

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél szelektív hulladékgyűjtő

Néhány éve a szolgáltatókra nézve a kormány bevezette a kötelező szelektív hulladékgyűjtést. Ennek megfelelően a lakosságnak is vannak kötelezettségei, hiszen ahhoz, hogy a hulladék elszállítása szelektíven történhessen, szelektálni kell a szemetet, azaz szelektív hulladékgyűjtőre van szükség. A szükséges utcára kihelyezendő sima és szelektív kukákról a helyi szemétszállító tud információt adni, a lakásban elhelyezendő háztartási szelektív hulladékgyűjtő beszerzése azonban a mi feladatunk. Ahogy a klasszikus hulladékgyűjtőből, úgy a szelektív hulladékgyűjtőből is számos típus létezik. Kínálatunkban olyan esztétikus, kézzel készített, tartós darabok találhatók, amelyeket nem szükséges rejtegetni a konyhában! Egyedi rozsdamentes acél szelektív hulladékgyűjtőink mindegyike különböző színekkel vannak megjelölve, így segítik külön-külön a papír, műanyag, szerves, fehér üveg, színes üveg, fém veszélyes hulladékok gyűjtését. Acél gyűjtőedényeinkhez acél fedél is kapható, hogy a szelektív hulladékgyűjtés számára kijelölt hely ízléses és higiénikus maradhasson.

Rozsdamentes acél hulladékgyűjtő fedél

Hulladékgyűjtő, hulladéktároló, szemeteskosár, szeméttároló, kuka vagy badella – bárhogyan is nevezzük, egy olyan mindennapos használati tárgyról van szó, amelynek kihelyezése megkerülhetetlen nemcsak minden magán háztartásban, de még a legelegánsabb, legtrendibb vagy legmodernebb irodában is. A hulladékgyűjtő ideális esetben ott van minden közösségi helyiségben akkor is, ha nem ez az a berendezési tárgy, amelyre általában elsőként rápillantunk. Sokan azért óvakodnak a hulladékgyűjtő kihelyezésétől egy impozánsan berendezett üzlethelyiségben, mert tartanak a hulladék kellemetlen látványától vagy illatától. A rozsdamentes acél hulladéktároló fedél azért jött létre, hogy minden ilyen típusú kellemetlenségtől megszabadulhassunk. A rozsdamentes acél fedél segít elrejteni a hulladékot, illetve elzárni annak illatát a látogatók, ügyfelek elől akkor is, ha egy forgalmas üzlethelyiségben nem sikerül minden pillanatban kiüríteni azt. Így a rozsdamentes acél hulladéktárolót a fedéllel együtt elegáns, trendi berendezési tárggyá változtattuk, amelyet ezentúl senki előtt sem kell szégyellni.