A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Rozsdamentes acél szelektív hulladékgyűjtő

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél szelektív hulladékgyűjtő

Néhány éve a szolgáltatókra nézve a kormány bevezette a kötelező szelektív hulladékgyűjtést. Ennek megfelelően a lakosságnak is vannak kötelezettségei, hiszen ahhoz, hogy a hulladék elszállítása szelektíven történhessen, szelektálni kell a szemetet, azaz szelektív hulladékgyűjtőre van szükség.

A szükséges utcára kihelyezendő sima és szelektív kukákról a helyi szemétszállító tud információt adni, a lakásban elhelyezendő háztartási szelektív hulladékgyűjtő beszerzése azonban a mi feladatunk.

Ahogy a klasszikus hulladékgyűjtőből, úgy a szelektív hulladékgyűjtőből is számos típus létezik. Kínálatunkban olyan esztétikus, kézzel készített, tartós darabok találhatók, amelyeket nem szükséges rejtegetni a konyhában!

Egyedi rozsdamentes acél szelektív hulladékgyűjtőink mindegyike különböző színekkel vannak megjelölve, így segítik külön-külön a papír, műanyag, szerves, fehér üveg, színes üveg, fém veszélyes hulladékok gyűjtését. Acél gyűjtőedényeinkhez acél fedél is kapható, hogy a szelektív hulladékgyűjtés számára kijelölt hely ízléses és higiénikus maradhasson.