A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Rozsdamentes acél szalvétatartó & szalvétagyűrű

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél szalvétatartó

Amennyiben a lakásunk többi részéhez hasonlóan az étkezőasztalunkat is szeretnénk dizájnossá varázsolni, akkor elengedhetetlen kellék lehet hozzá a rozsdamentes acélból készült szalvétatartó, ami álló, fekvő, félbehajtott és gyűrűs kivitelben szerezhető be. Az álló, fekvő és félbehajtott változatokat több szalvétával tölthetjük meg, a gyűrűs kivitel pedig a tálaláshoz lehet nagyszerű segítség. A nemesacél csillogó felülete garantáltan elegánssá fogja tenni az asztalt, akár hétköznapi, akár ünnepi célra használjuk a szalvétatartónkat. A kézzel készült szalvétatartók mindenképpen egyedivé fogják varázsolni a terítékünket. A kézzel készítés garantált minőséget biztosít, mind felületkezelés, mind a biztonságosság szempontjából. Az igényesen kimunkált szalvétatartók forrasztással és szegecseléses technikával készülnek. A kulináris élvezeteknek szívesen hódoló barátainknak bátran ajándékozhatunk nemesacél szalvétatartókat ajándékba, biztosan értékelni fogják körültekintő választásunkat és igyekezetünket.

Rozsdamentes acél félbehajtott szalvétatartó

A szalvétatartót már nem mindig használjuk. Biztos van olyan háztartás, ahol már nem is találunk ilyen darabot a lakásban. A szalvétát kicsit kiszorította a konyhából a papírtörlő. A bélyeggyűjtés és a szalvétagyűjtés kora sem virágzik már. Mégis van létjogosultsága a szalvétának a háztartásunkban. Ünnepekkor vagy esküvőkön még mindig a terítés elengedhetetlen eleme a szalvéta. Ha igazán különleges terítéssel készülünk, ami szemet gyönyörködtető, akkor egy félbehajtott szalvétatartó az asztal közepére nem mindennapi megoldás. A közösségi oldalakon számos ételfotó kering, mindenki az elkészült és szépen feltálalt ételével büszkélkedik. Ilyenkor a dekoráció is emeli a látványt, amit egy acél félbehajtott szalvétatartóban elhelyezett szalvétával ünnepivé tehetünk. A rozsdamentes evőeszközök csillogó kiegészítő társa, egy rozsdamentes acél félbehajtott szalvétatartó – akár az otthoni asztalunkat, akár egy étterem asztalát díszíti – harmonikus és elegáns hatást kelt. A menzák asztalain is főszerepben kell, hogy legyen a félbehajtott szalvétatartó. Nem csak praktikus, de kicsit a hagyomány része is.

Rozsdamentes acél álló szalvétatartó

Némi egészséges trükkel és furfanggal egy szorult helyzetből is előnyösen tudunk kikerülni. Ilyen szituáció lehet, amikor például egy apróbb kávézóasztalon, egy bárpulton vagy egy kisebb étkezőasztalon lehetséges csak biztosítani a vendégfogadást. Ilyenkor pedig minden apró kis területet be kell osztani és alaposan át kell gondolni, miből mekkora méretűt válasszunk, hogy optimálisan meg tudjuk oldani a helykihasználást. A rozsdamentes acélból készült álló szalvétatartó az egyik leginkább helytakarékos megoldás a szalvéták kihelyezésére. Kis területet foglal el az asztalból vagy a pultból, mégis sok szalvétát be tud fogadni. A rozsdamentes acél álló szalvétatartót azért is kedvelik sokan, mert kevésbé kell kínlódni azzal, hogy a kivételkor, a félbehajtott szalvétakupacra jellemző módon, túl sok került egyszerre a kezünkbe. Az álló szalvétatartókkal a vendéglátók is megspórolhatják a szalvéták félbehajtogatására pazarolt drága időt. Az idő pedig pénz, így a rozsdamentes acél álló szalvétatartók használatával nemcsak az éttermek kiszolgálási ideje, hanem ezáltal a hatékonyságuk is javulhat, így hosszú távon nagyobb bevételre tehetnek velük szert.

Rozsdamentes acél fekvő szalvétatartó

A fekvő szalvétatartó elsőre talán meghökkentő hatást kelthet, mégis valójában hamar megszokható ez a formabontóan új, tetszetős design. Egy rozsdamentes acél fekvő szalvétatartó tökéletes dísze lehet a legtöbb otthonnak és étteremnek, továbbá kiváló ajándéktárgy lehet különösen az acél szerelmeseinek, a gépekkel, autókkal, mérnöki találmányokkal foglalkozó családoknak. Párásodásra hajlamos lakásokban vagy az ételek friss gőzének rendszeresen kitett éttermi asztalok ékességeként is beválik a tartós, rozsdamentes acél fekvő szalvétatartó, hiszen, ahogyan a neve is mutatja, nincs kitéve a rozsdásodás veszélyének. A Bartha Handmade-nél már megszokott, közkedvelt és jól bevált minimal, nitt, roll és sraff design mellett a rozsdamentes acél fekvő szalvétatartók a mesésen pihentető tengerparti nyaralás, a hullámokban való csobbanás és megmártózás élményét idéző wave design-ban is biztosan kellemes meglepetést szereznek majd az összes vendég számára. A rozsdamentes acél fekvő szalvétatartó mindemellett praktikus és higiénikus megoldás a mindennapi szalvétahasználatra, segítségével elkerülhető a szalvéták félbehajtása során keletkező időveszteség és fertőzésveszély.

Rozsdamentes acél szalvétagyűrű

A szalvétagyűrű egy különleges alkalmakkor használt konyhai elem, az ünnepi teríték fontos része. A gyűrű a szeretet szimbóluma. A szalvétagyűrű is! Az ünnepi vacsorák általában nagy családban, vagy a kedvesünkkel kettesben, romantikus hangulatban zajlanak. Bármelyikre gondolunk, az asztal minden esetben alkalmi terítéket kap. Egy ilyen vacsora terítékének nélkülözhetetlen elemei az abrosz és a szalvéta, hiszen ezek “öltöztetik” az ünnepi asztalt. A szalvétagyűrű éppúgy köti össze a családot, ahogy az arany karikagyűrű a férjet és a feleséget. Az ünnepi előkészületekbe fektetett idő és energia mind-mind a családi szeretetről és összetartásról árulkodnak. A családi összejövetelek csúcspontja az ünnepi vacsora, ami jóllakottsággal és elégedettséggel végződik. Az étkezés végén a családtagok a további gondoskodást jelentő szalvétáért nyúlnak, így a vacsoravendégek legelégedettebb pillanatait a szalvétagyűrű koronázza meg. A rozsdamentes acélból készült, ízléses szalvétagyűrűvel minden nap egy ünnep!