A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Rozsdamentes acél szalvétatartó

Rozsdamentes acél szalvétatartó

Amennyiben a lakásunk többi részéhez hasonlóan az étkezőasztalunkat is szeretnénk dizájnossá varázsolni, akkor elengedhetetlen kellék lehet hozzá a rozsdamentes acélból készült szalvétatartó, ami álló, fekvő, félbehajtott és gyűrűs kivitelben szerezhető be. Az álló, fekvő és félbehajtott változatokat több szalvétával tölthetjük meg, a gyűrűs kivitel pedig a tálaláshoz lehet nagyszerű segítség.
A nemesacél csillogó felülete garantáltan elegánssá fogja tenni az asztalt, akár hétköznapi, akár ünnepi célra használjuk a szalvétatartónkat. A kézzel készült szalvétatartók mindenképpen egyedivé fogják varázsolni a terítékünket. A kézzel készítés garantált minőséget biztosít, mind felületkezelés, mind a biztonságosság szempontjából. Az igényesen kimunkált szalvétatartók forrasztással és szegecseléses technikával készülnek.
A kulináris élvezeteknek szívesen hódoló barátainknak bátran ajándékozhatunk nemesacél szalvétatartókat ajándékba, biztosan értékelni fogják körültekintő választásunkat és igyekezetünket.