A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Szettek

Szettben összeállított termékeinkhez kedvezőbb áron hozzájuthat.

Szettek

A szettek a réz és rozsdamentes acél termékek érdekes csoportosításai. Olyan összetartozó darabok, garnitúrák, vagy sorozatok, amelyek bár önállóan is megállják helyüket a termékpiacon, együtt sokkal nagyobb hatást képesek elérni.  Ez nem csak azért van így, mert a szettekben árult termékek általában kedvezőbb árban kaphatók. Inkább amiatt, mert ezek a kézzel készült réz vagy acél termékek csoportos vizuális megjelenésükkel sokkal nagyobb hatást keltenek, mintha külön-külön jelennének meg.

Érdekes a csoportosításuk jellege is. A zsebkendőtartó szett például kettő darabos, asztali és fali formában, a dohányzóasztal négy puffal már öt darabos szett, akárcsak az 5 db-os mécsestartók. A szalvétagyűrűk minimum hat darabosak, de a gyertyatartók, gyertyatálcák és szalvétatartók három darabosak. A legmutatósabb az a hat darabból álló szett, amely függő képtartókból áll.

Nem csak azért érdemes szettekben gondolkozni, mert ez most divatos, hanem azért is, mert egy-egy ilyen szett, a tárgyak spontán módon történő csoportosítása felér egy műalkotással, amit ketten hoznak létre, a szettek megalkotója és azok felhasználója. Így lehet egy vásárlásból igazi kreatív élmény.