A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Réz szettek % - Egyedi design

Rendezés:
Nézet:

Réz szettek

Mesés eleganciát sugárzó, üzletiesen modern, mégis klasszikusan meghitt stílust képviselnek a Bartha Handmade réz szettek.

A réz szettek nemcsak pompásan illenek a legtöbb helyiségbe, de összeillő elemei miatt tökéletes harmóniát is képesek teremteni. A réz szettekkel nemcsak egyszerűen és gyorsan megoldható az időtállóan sikkes, mégis varázslatosan elegáns berendezés, de egyes réz szettek pompás ajándékként is szolgálhatnak. A réz szalvétatartó, szalvétagyűrű, gyertyatartó, gyertyatálca, könyvtámasz, mécsestartó, fali zsebkendőtartó szett tökéletesen megfelel akár céges karácsonyi ajándéknak, ügyfélajándéknak is, éppen úgy, ahogyan természetesen bármilyen alkalomra kellemes meglepetést fog okozni családtagjainknak és barátainknak is.

A három darab tíz literes hulladékgyűjtőt tartalmazó réz szett bravúros megoldás a modern irodák környezetvédő, szelektív hulladékgyűjtésére olyan nyilvános helyen, például a váróteremben is, ahol egy műanyag papírkosár, esetleg kuka látványa jelentősen rontaná az összképet. A Bartha Handmade réz szettek része még a rézből készült, tölgyfa lapos dohányzóasztal négy puffal, amelyik bármelyik kávézó, tárgyaló vagy váróterem koronaékszere lehet.