A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Üzenőtábla

Rendezés:
Nézet:

Réz fali üzenőtábla

Azt szokták mondani, akinek nincsen esze, legyen notesze. De akár falitáblája is lehet, hogy feljegyezze a szükséges információkat, akár otthon, akár a munkahelyen van szükség jegyzetekre.

Többféle anyagból készülhet falitábla, de talán a legidőállóbb egy rézből készült falitábla lehet. A minőségi falitáblák kézzel készülnek, nem gépek köpködik ki őket, így már önmagukban is egyediek. A réz falitáblák típustól függően forrasztással vagy szegecseléssel készülhetnek.

A falitábla kiválasztásánál érdemes arra odafigyelni, hogy mekkora mennyiségű jegyzetet szeretnénk rá felaggatni. Azon is érdemes elgondolkodni, hogy egyszerű vagy egy kicsit dizájnosabb változatot szeretnénk a réz falitáblák közül kiválasztani.

A falitáblát a hátoldalán található rögzítőkkel akaszthatjuk a helyére. Viszont azt mindenképpen érdemes számításba venni, hogy a réz nem mágnesezhető, így öntapadós jegyzetlapokat célszerű hozzá használni.

A réz falitáblák mellett nem elhanyagolható pozitívumként még az szól, hogy hazai termékek, azaz Magyarországon készültek.