A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Rozsdamentes acél hulladékgyűjtő

Rozsdamentes acél hulladékgyűjtő

Minden háziasszony álma, hogy a konyhájában nem csak finom ételeket tudjon készíteni családja, vendégei, barátai számára, de könnyen és gyorsan rendet is tudjon tenni a munkafolyamatok után. A mosogatás előtt célszerű a konyhapultról minden hulladékot eltakarítani. Így az utolsó fázis egyik fontos kelléke a hulladékgyűjtő, ami nem feltétlen mutogatni való. A ma divatos rozsdamentes konyhai gépek és a Side-by-Side hűtő mellett viszont egy rozsdamentes acél hulladékgyűjtő egy újabb modern elem a konyhában. Nem kell eldugni a mosogató alá, nem kell rejtegetni. A vendégsereg elvonulása után szintén csatasorba áll fényes konyhai segédünk. Az egyedi kivitelezésű acél hulladékgyűjtő két méretben is kapható. A nagyobbat a konyhába, a kisebbet akár a mosdóba, fürdőszobába is betelepíthetjük. A króm csaptelepek rokonként fogják üdvözölni új hulladékgyűjtőnket.

A higiénia megtartása érdekében a hulladékgyűjtőt lezárhatjuk a hozzá pontosan illeszkedő acél fedéllel és így konyhánk nem csak a tiszta konyha címet, hanem a modern, stílusos konyha címet is elnyerheti.