A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Rozsdamentes acél szemeteskuka & szelektív szemeteskuka


Rozsdamentes acél szemeteskuka és szelektív szemeteskuka

Minden háziasszony álma, hogy a konyhájában nem csak finom ételeket tudjon készíteni családja, vendégei, barátai számára, de könnyen és gyorsan rendet is tudjon tenni a munkafolyamatok után. A mosogatás előtt célszerű a konyhapultról minden hulladékot eltakarítani. Így az utolsó fázis egyik fontos kelléke a szemeteskuka, ami nem feltétlen mutogatni való. A ma divatos rozsdamentes konyhai gépek és a Side-by-Side hűtő mellett viszont egy rozsdamentes acél szemeteskuka egy újabb modern elem a konyhában. Nem kell eldugni a mosogató alá, nem kell rejtegetni. A vendégsereg elvonulása után szintén csatasorba áll fényes konyhai segédünk. Az egyedi kivitelezésű acél szemeteskuka két méretben is kapható. A nagyobbat a konyhába, a kisebbet akár a mosdóba, fürdőszobába is betelepíthetjük. A króm csaptelepek rokonként fogják üdvözölni új szemeteskukánkat. A higiénia megtartása érdekében a szemeteskukát lezárhatjuk a hozzá pontosan illeszkedő acél fedéllel és így konyhánk nem csak a tiszta konyha címet, hanem a modern, stílusos konyha címet is elnyerheti.

Rozsdamentes acél szemeteskuka

Alapvető háztartási felszereléseink méltatlanul tabuként kezelt darabja a szemeteskuka. Pedig a szemeteskuka akár egy kis inas, egész nap vigyázban áll és lesi a kívánságainkat. Mindannyian a rendet és a tisztaságot szeretjük, ezért a rozsdamentes acél szemeteskuka a nap 24 órájában csinos, alkalmi öltözékben áll a rendelkezésünkre. Talán bele sem gondolunk, de a biztonsági őrként is helytálló szemeteskuka rengeteget tesz az egészségünkért, hiszen csillogó acél páncélja sokkal higiénikusabb, mint a klasszikus műanyag szemeteskukáké. A rozsdamentes acél szemeteskukának nincs szüksége arra, hogy elbújjon, hiszen kabátkáján sokkal nehezebben tapad meg a szennyeződés, így tisztán és büszkén állhat akár a konyha legfényesebb részében is! A hűséges szemeteskuka csendesen és magányosan teljesíti szolgálatát a konyha sarkában a nagy családi ebédek alatt is, de minimális gondoskodásért cserébe akkor is számíthatunk rá, amikor szomorúan sírunk tele egy egész csomag papírzsebkendőt! A szemeteskuka valójában egy igazi barát, aki mindig vigyáz ránk, miközben a legféltettebb titkainkat is ismeri és nem mondja el senkinek...

Rozsdamentes acél szelektív szemeteskuka

Néhány éve a szolgáltatókra nézve a kormány bevezette a kötelező szelektív hulladékgyűjtést. Ennek megfelelően a lakosságnak is vannak kötelezettségei, hiszen ahhoz, hogy a hulladék elszállítása szelektíven történhessen, szelektálni kell a szemetet, azaz szelektív szemeteskukára van szükség. A szükséges utcára kihelyezendő sima és szelektív kukákról a helyi szemétszállító tud információt adni, a lakásban elhelyezendő háztartási szelektív szemeteskuka beszerzése azonban a mi feladatunk. Ahogy a klasszikus kukából, úgy a szelektív szemeteskukából is számos típus létezik. Kínálatunkban olyan esztétikus, kézzel készített, tartós darabok találhatók, amelyeket nem szükséges rejtegetni a konyhában! Egyedi rozsdamentes acél szelektív szemeteskukáink mindegyike különböző színekkel vannak megjelölve, így segítik külön-külön a papír, műanyag, szerves, fehér üveg, színes üveg, fém veszélyes hulladékok gyűjtését. Acél szemeteskukáinkhoz acél fedél is kapható, hogy a szelektív hulladékgyűjtés számára kijelölt hely ízléses és higiénikus maradhasson.

Rozsdamentes acél szemeteskuka fedél

Szemeteskuka, hulladéktároló, hulladékgyűjtő, szemeteskosár, szeméttároló, kuka vagy badella – bárhogyan is nevezzük, egy olyan mindennapos használati tárgyról van szó, amelynek kihelyezése megkerülhetetlen nemcsak minden magán háztartásban, de még a legelegánsabb, legtrendibb vagy legmodernebb irodában is. A szemeteskuka ideális esetben ott van minden közösségi helyiségben akkor is, ha nem ez az a berendezési tárgy, amelyre általában elsőként rápillantunk. Sokan azért óvakodnak a szemeteskuka kihelyezésétől egy impozánsan berendezett üzlethelyiségben, mert tartanak a hulladék kellemetlen látványától vagy illatától. A rozsdamentes acél szemeteskuka fedél azért jött létre, hogy minden ilyen típusú kellemetlenségtől megszabadulhassunk. A rozsdamentes acél fedél segít elrejteni a hulladékot, illetve elzárni annak illatát a látogatók, ügyfelek elől akkor is, ha egy forgalmas üzlethelyiségben nem sikerül minden pillanatban kiüríteni azt. Így a rozsdamentes acél szemeteskukát a fedéllel együtt elegáns, trendi berendezési tárggyá változtattuk, amelyet ezentúl senki előtt sem kell szégyellni.