A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Réz fali & asztali zsebkendőtartó, egyedi design - 100% Vörösréz

Rendezés:
Nézet:

Réz zsebkendőtartó

Általában fehér összehajtogatott papírból készül és télen minden zsebben megtalálható. Mi az? Hát a papír zsebkendő!
Egyenes vonalú, letisztult dizájn, praktikus használat, rézből van és zsebkendőt tartunk benne. Mi az? Réz zsebkendőtartó!

A réz termékek különleges színük miatt a lakás fókuszpontjai lehetnek. Egy réz mozsár a konyha egyik polcán retro mivoltával divatos, egy réz nyeles konyhai edény a konyhasziget fölött megtöri a króm edények sorát. Miért ne lehetne a nappaliban is egy réz dekorációt alkalmazni? A réz zsebkendőtartó több, mint egy lakberendezési tárgy. Praktikus kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető, és akár egy teljes 100 darabos csomag zsebkendő is elfér benne. Így a zsebkendőtartónak köszönhetően, a zsebkendő, ez az igen hasznos találmány, mindig a kezünk ügyében lehet. Hiszen bármikor szükség lehet rá, nem csak megfázások idején, hanem egy sírósan romantikus filmnézéskor vagy a gyermek ragacsos kezének megtörlésekor is. A réz zsebkendőtartó négyféle dizájnja megkönnyíti a dolgunkat, hogy egyéniségünknek megfelelőt tudjunk választani.

Réz fali zsebkendőtartó

Számos apró titka van a sikeres üzletkötésnek. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy jó benyomást keltsünk az ügyfelek számára. Jó benyomást pedig leginkább úgy lehet kelteni, ha a megjelenésünk kifogástalan, luxus eleganciát sugároz. Ide pedig természetesen nemcsak a tökéletesen ápolt külső és a makulátlan ruházat értendő, hanem az irodánk már-már kínos tisztasága és rendezettsége, valamint az a tekintélyt parancsoló harmónia, amely a legnagyobb bútoroktól a legkisebb berendezési tárgyakig végigfut a design-ban. A réz fali zsebkendőtartó is segít az iroda vagy váróterem rendezettségét és harmóniáját biztosítani. A réz fali zsebkendőtartóval elkerülhető a szerteszét hagyott, gyűrött zsebkendőkupacok vagy a félig-meddig kiürült műanyag zacskók kiábrándító, ügyfélélményt romboló látványa. A rézből készült fali zsebkendőtartó így segít abban, hogy az őszi-téli meghűléses időszakban és a nyári allergiaszezonban is olyan tökéletesen elegáns, luxus megjelenést kölcsönözhessünk irodánknak, amelyet nem zavar meg sem a zsebkendős tasak oda nem illő, kínos társasága, sem az esetleg éppen a zsebkendő hiánya miatt fellépő kellemetlenség.

Réz asztali zsebkendőtartó

Ezzel az asztali zsebkendőtartóval végre véget vethet az asztalon kallódó papírzsebkendők korántsem kellemes látványának! Nincs többé se a táskában, se a fiókban szétszóródott zsepi, helyette mostantól az elegáns réz asztali zsebkendőtartóban a zsebkendők úgy fognak sorakozni, mint a katonák! Mielőtt a papírzsebkendőt feltalálták, textil zsebkendőt hordtunk a zsebünkbe hajtva. Még korábbi időkben a népi szokások része volt, hogy a szerelmesek ismerkedéskor apró jelekkel adták egymás tudtára érzelmeiket. A fiatal lányok a komolyabb udvarlóknak zsebkendőt hímeztek, ami a viszonzott szerelem szimbóluma volt. A régi filmekben ezerszám láttunk már ilyet, de az “Elvesztettem zsebkendőmet” c. dal sem lehet idegen senki előtt… A zsebkendő egykor tulajdonképpen a szerelem és az elegancia szimbóluma volt, ám mára ezek a szokások eltűntek, a zsebkendők pedig megváltoztak. A papírzsebkendőnek ma már nem tulajdonítunk akkora jelentőséget, pedig szerelmes könnyeinknek ma is ő nyújt vigaszt, ezért kitüntetett figyelmet érdemel! Az örökké rendelkezésünkre álló papírzsebkendőnek hogyan is fejezhetnénk ki méltóbban hálánkat, mint egy vörösréz asztali zsebkendőtartóval?