A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Zsebkendőtartó

Réz zsebkendőtartó

Általában fehér összehajtogatott papírból készül és télen minden zsebben megtalálható. Mi az? Hát a papír zsebkendő!
Egyenes vonalú, letisztult dizájn, praktikus használat, rézből van és zsebkendőt tartunk benne. Mi az? Réz zsebkendőtartó!

A réz termékek különleges színük miatt a lakás fókuszpontjai lehetnek. Egy réz mozsár a konyha egyik polcán retro mivoltával divatos, egy réz nyeles konyhai edény a konyhasziget fölött megtöri a króm edények sorát. Miért ne lehetne a nappaliban is egy réz dekorációt alkalmazni? A réz zsebkendőtartó több, mint egy lakberendezési tárgy. Praktikus kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető, és akár egy teljes 100 darabos csomag zsebkendő is elfér benne. Így a zsebkendőtartónak köszönhetően, a zsebkendő, ez az igen hasznos találmány, mindig a kezünk ügyében lehet. Hiszen bármikor szükség lehet rá, nem csak megfázások idején, hanem egy sírósan romantikus filmnézéskor vagy a gyermek ragacsos kezének megtörlésekor is. A réz zsebkendőtartó négyféle dizájnja megkönnyíti a dolgunkat, hogy egyéniségünknek megfelelőt tudjunk választani.