A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Réz szemeteskuka & szelektív szemeteskuka - 100% Vörösréz


Réz szemeteskuka és szelektív szemeteskuka

Naponta tapasztaljuk, hogy mennyi hulladék összegyűlik egy háztartásban vagy egy irodában munka közben. Egy szemeteskuka ma már éppen olyan nélkülözhetetlen része egy belső térnek, mint az óra, a puff, vagy a szalvétatartó. Miért ne lehetnének ezek az egyébként egymástól független tárgyak mégis összhangban egymással és a lakás többi berendezésével? A Bartha által készített handmade réz termékek ebben a segítségünkre lehetnek. Egy elegáns, vörösrézből kézzel hajlított, forrasztott, szegecselt, adott esetben sraffolt, henger formájú szemeteskuka minden lakásbelső vagy irodahelyiség nélkülözhetetlen és esztétikus darabja. (Sraffol: vízszintes vonalakkal árnyékol.) Jobb, ha nem lep el bennünket a szemét vagy a papírhulladék, mivel azoknak inkább a szemeteskukában van a helye. Ha szeretnénk a szagokat is elszeparálni, válasszunk hozzá megfelelő fedelet. Így nem csak hasznos, de egyben szép tárgyat varázsoltunk egy egyszerű, hengeres formájú szemeteskukából, ami többféle dizájnnal, többféle méretben készül csak kézzel. Így nagyon elegáns egyedi darabra tehetünk szert vele, ami akár a réz fali óránkkal és a réz dohányzó asztalunkkal is harmonizál anyagban, formában, stílusban.

Réz szemeteskuka

A szemeteskuka általában nem olyasmi, amit büszkén mutogat az ember egy szépen berendezett lakásban vagy irodában. Általában igyekszünk egy eldugott helyre rejteni a szemeteskukát a kellemetlen látvány és illat elkerülése érdekében, ekkor viszont a látogatók könnyen zavarban lehetnek, hiszen nem tudják hová helyezni a hulladékot. Ha viszont hosszasan gondolkozniuk kell azon, hogy hogyan és kitől is tudnák diszkréten megkérdezni egy forgalmas helyen azt, hogy a szemeteskukát hol találják, akkor sajnos az elrejteni kívánt szemeteskuka sokkal inkább a középpontba kerül. A Bartha Handmade megoldása erre az igencsak kínos helyzetre a rézből készült, kézzel készített, kézműves szemeteskukák alkalmazása. Az egyedi és különleges réz szemeteskuka elegáns megjelenésével hamar felhívja magára a vendégek figyelmét. Így a látogatóknak sem kell kínos kérdéseket feltenniük, illetve nekünk sem kell zavarban lennünk a helyiség stílusához nem illő szemeteskuka miatt. Ha a szelektív réz szemeteskukákat választjuk, akkor a bolygóért, a környezetért is sokat tehetünk. A réz szemeteskukához a fedelet külön termékként találhatjuk meg.

Réz szelektív szemeteskuka

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát, amelynek alapköve a szelektív szemeteskuka használata lenne minden egyes magánlakásban, üzletben és irodában. A hagyományos szelektív szemeteskukát azonban sokan vonakodnak kihelyezni egy elegáns, luxus berendezésű üzlethelyiségben, ügyfélfogadó térrel is rendelkező munkahelyen, tárgyaló- vagy váróteremben. Hiszen kellemetlen lenne az egymás mellé sorakoztatott, nyitott papírkosarak vagy műanyag kukák látványa, jelentősen csökkenhetne így az ügyfélélmény. A Bartha Handmade-nél ezért fejlesztettük ki a rézből készült szelektív szemeteskuka családot. Különböző színű jelöléssel láttuk el a réz szelektív szemeteskukákat annak megfelelően, hogy papírt, műanyagot, szerves hulladékot, fehér üveget, színes üveget, fémet vagy veszélyes hulladékot érdemes belehelyezni. A réz szelektív hulladéktárolók több különböző méretben is elérhetőek, így lehetőség nyílik az adott helyiség adottságainak és forgalmának megfelelőt kiválasztani. A réz szelektív szemeteskukákhoz a fedelet külön termékként találhatja meg a kínálatban.

Réz szemeteskuka fedél

A vörösréz meleg fénye szinte bearanyozza azt a lakóteret, ahol egy ilyen tárgy vagy bútordarab kerül elhelyezésre. Még akkor is így van ez, ha az a réz termék éppenséggel egy henger formájú réz szemeteskuka. A Bartha Handmade által készített hulladéktárolók kétféle méretben készülnek, a kisebbik tíz liter űrtartalmú, fürdőszobába vagy irodába kiválóan megfelel. A nagyobb fajta harminc literes, inkább konyhai hulladéktárolásra alkalmas, de jól jöhet nagyobb irodahelyiségekben, vagy nyilvános terekben is, ahol fontos az elegancia. Persze egy ilyen kellemes külsejű réz szemeteskuka is akkor tűnik késznek, befejezettnek, ha fedél van a tetején. Csodásan mutat egy ilyen réz fedél a szemeteskuka tetején, hasonló a látvány, mint egy klasszikus eleganciával öltözött férfi vagy nő, aki végül kalapot illeszt a fejére. Egy fedélnek persze nem csupán az a feladata, hogy esztétikusan illeszkedjen a szemeteskuka hengerhez, hanem az is, hogy megvédjen a kellemetlen látványtól, szagoktól. Egy réz szemeteskuka fedél tehát nemcsak szép, de funkcionálisan is nélkülözhetetlen, végső megjelenését tekintve egy elegáns, praktikus, egyedi darab.