A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Biztonságos webáruház - SSL tanúsítvány

2017. 02. 06. 09:55:12
Biztonságos webáruház - SSL tanúsítvány Webáruházunk SSL tanúsítvánnyal védett, hogy ezzel is növeljük a belénk vetett bizalmát!

Az SSL (Secure Sockets Layer) egy olyan technológia, amely titkosítással és hitelesítéssel, azaz biztonságos kommunikációval hoz létre kapcsolatot a webáruházunk és a vásárlóink között. Vásárlóink, így biztosak lehetnek abban, hogy az SSL tanúsítvány biztosításával minden információ, amit a webáruházunk kezel, privát és biztonságban marad.

Ha Ön jelszavat és adatokat szeretne megadni egy weboldalon, mindig érdemes odafigyelnie a webes címmezőre, még akkor is, ha látszólag egy megszokott, jól ismert oldalra navigál. Rögtön gyanakodhat, ha a webes keresőben a domain nem https:// jelzéssel kezdődik. A hagyományos webhelyek URL címei HTTP-vel kezdődnek, de azok a honlapok, amelyek SSL tanúsítvánnyal rendelkeznek, hozzáfűznek egy „S”-t ehhez, így HTTPS lesz. Emellett a böngésző jelzi a biztonságos oldalakat egy bezárt lakat ikonnal a böngésző címsorában, valahol a honlap címe előtt. A modern böngészők különböző színnel jelenítik meg a lakatot: zöld a teljesen megbízható, sárga vagy narancssárga a részlegesen megbízható (pl. a tanúsítvány egy másik domain névhez volt kiállítva), piros a nem megbízható tanúsítvány.

SSL tanúsítvánnyal védett webáruházunk minden információt titkosít, annak érdekében, hogy biztonságban tudjuk vevőink adatait. Ezzel is megnövelve a vásárlóink nyugalmát és a belénk vetett bizalmát.