A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Rozsdamentes acél szettek % - Egyedi design

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél szettek

A rozsdamentes acélból készült használati tárgyakból valahogy sohasem elég, mindig jól jönne belőle több, esetleg kicsit más variációban. Ezért fejlesztettük ki a rozsdamentes acél szetteket.

Mindig nehéz választani, hogy melyik kép kerüljön ki a falra a kedvencek közül, különösen akkor, ha az egymáshoz illő képkeretek száma is limitált. A rozsdamentes acél szettek impozáns darabja ezért a függő képtartó szett, amelyből természetesen akár többet is vásárolhatunk, így nemcsak modern, elegáns és letisztultan hangulatos stílust kölcsönözhetünk vele a belső tereinknek, de egyetlen kedvenc képnek sem kell lemaradnia a nappali legszebb faláról.

A rozsdamentes acél szettek részeként három darab, különbözőképpen megjelölt hulladékgyűjtőre is bukkanhatunk, amelynek segítségével a legelegánsabb helyiségekben sem lehet kifogás a szelektív hulladékgyűjtés ellen.

A rozsdamentes acél zsebkendőtartó, könyvtámasz, mécsestartó, gyertyatálca, gyertyatartó, szalvétagyűrű és szalvétatartó szett különleges ajándék lehet szinte minden ismerősünknek szinte minden alkalomra. Míg a dohányzóasztalból és négy puffból álló exkluzív rozsdamentes acél szett az összes ügyfelet és vendéget lehengerli majd.