A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Réz szelektív hulladékgyűjtő & fedél - 100% Vörösréz

Rendezés:
Nézet:

Réz szelektív hulladékgyűjtő

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát, amelynek alapköve a szelektív hulladékgyűjtő használata lenne minden egyes magánlakásban, üzletben és irodában. A hagyományos szelektív hulladékgyűjtőt azonban sokan vonakodnak kihelyezni egy elegáns, luxus berendezésű üzlethelyiségben, ügyfélfogadó térrel is rendelkező munkahelyen, tárgyaló- vagy váróteremben. Hiszen kellemetlen lenne az egymás mellé sorakoztatott, nyitott papírkosarak vagy műanyag kukák látványa, jelentősen csökkenhetne így az ügyfélélmény. A Bartha Handmade-nél ezért fejlesztettük ki a rézből készült szelektív hulladékgyűjtő családot. Különböző színű jelöléssel láttuk el a réz szelektív hulladékgyűjtőket annak megfelelően, hogy papírt, műanyagot, szerves hulladékot, fehér üveget, színes üveget, fémet vagy veszélyes hulladékot érdemes belehelyezni. A réz szelektív hulladéktárolók több különböző méretben is elérhetőek, így lehetőség nyílik az adott helyiség adottságainak és forgalmának megfelelőt kiválasztani. A réz szelektív hulladékgyűjtőkhöz a fedelet külön termékként találhatja meg a kínálatban.

Réz hulladékgyűjtő fedél

A vörösréz meleg fénye szinte bearanyozza azt a lakóteret, ahol egy ilyen tárgy vagy bútordarab kerül elhelyezésre. Még akkor is így van ez, ha az a réz termék éppenséggel egy henger formájú réz hulladékgyűjtő. A Bartha Handmade által készített hulladéktárolók kétféle méretben készülnek, a kisebbik tíz liter űrtartalmú, fürdőszobába vagy irodába kiválóan megfelel. A nagyobb fajta harminc literes, inkább konyhai hulladéktárolásra alkalmas, de jól jöhet nagyobb irodahelyiségekben, vagy nyilvános terekben is, ahol fontos az elegancia. Persze egy ilyen kellemes külsejű réz hulladékgyűjtő is akkor tűnik késznek, befejezettnek, ha fedél van a tetején. Csodásan mutat egy ilyen réz fedél a hulladékgyűjtő tetején, hasonló a látvány, mint egy klasszikus eleganciával öltözött férfi vagy nő, aki végül kalapot illeszt a fejére. Egy fedélnek persze nem csupán az a feladata, hogy esztétikusan illeszkedjen a hulladékgyűjtő hengerhez, hanem az is, hogy megvédjen a kellemetlen látványtól, szagoktól. Egy réz hulladékgyűjtő fedél tehát nemcsak szép, de funkcionálisan is nélkülözhetetlen, végső megjelenését tekintve egy elegáns, praktikus, egyedi darab.