A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Szelektív hulladékgyűjtő

Rendezés:
Nézet:

Réz szelektív hulladékgyűjtő

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát, amelynek alapköve a szelektív hulladékgyűjtő használata lenne minden egyes magánlakásban, üzletben és irodában.

A hagyományos szelektív hulladékgyűjtőt azonban sokan vonakodnak kihelyezni egy elegáns, luxus berendezésű üzlethelyiségben, ügyfélfogadó térrel is rendelkező munkahelyen, tárgyaló- vagy váróteremben. Hiszen kellemetlen lenne az egymás mellé sorakoztatott, nyitott papírkosarak vagy műanyag kukák látványa, jelentősen csökkenhetne így az ügyfélélmény.

A Bartha Handmade-nél ezért fejlesztettük ki a rézből készült szelektív hulladékgyűjtő családot. Különböző színű jelöléssel láttuk el a réz szelektív hulladékgyűjtőket annak megfelelően, hogy papírt, műanyagot, szerves hulladékot, fehér üveget, színes üveget, fémet vagy veszélyes hulladékot érdemes belehelyezni. A réz szelektív hulladéktárolók több különböző méretben is elérhetőek, így lehetőség nyílik az adott helyiség adottságainak és forgalmának megfelelőt kiválasztani.

A réz szelektív hulladékgyűjtőkhöz a fedelet külön termékként találhatja meg a kínálatban.