A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Réz gyertyatartó

Rendezés:
Nézet:

Réz gyertyatartó

Gyertyát gyújtani általában valamilyen ünnep kapcsán szoktunk. Ha mégsem, akkor azokon a hétköznapokon, amikor ünnepi hangulatot szeretnénk teremteni. Igen ám, de ha a gyertyafény ünnepi hangulathoz köthető, akkor a gyertyatartónak is kellően dekoratívnak kell lennie! Egy átmeneti áramszünetet is könnyebben veszünk, ha kéznél van egy szép gyertyatartó!

A vörösrézből készült gyertyatartó erős, masszív darab, ami tökéletesen méltó bármilyen ünnepi hangulathoz. A csillogó réz visszatükrözi a gyertya fényét, így még meghittebbek lehetnek a gyertyafényes vacsorák!

A gyertya fogyóeszköz. Hamar leég, pótolni kell, ezért érdemes többet is tartani belőle otthon, amennyiben általa akarunk nyugalmat teremteni otthonunkban. A gyertyatartó azonban nem változik! Ha jól választjuk meg a gyertyatartót, akár életünk végéig használhatjuk! A királyi kastélyok falai ma is számos épen maradt réz gyertyatartót őriznek!

A réz gyertyatartó étkezőasztal díszeként önmagában, vagy a hozzá illő réz szalvétatartóval együtt is csodálatos és feledhetetlen hangulatot kölcsönöz az ünnepi vacsorához!