A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Rozsdamentes acél névjegykártyatartó

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél névjegytartó

Naivan azt gondolhatnánk, hogy a kétezer-tízes évek vége felé közeledve nincsen szükség már például egy design névjegytartóra. Pedig a névjegytartó használatával rengeteg olyan apró kellemetlenséget vagy bakit kerülhetünk el, amelyek, a tévhitek ellenére, ténylegesen képesek megakasztani egy tárgyalást.

A rozsdamentes acél névjegytartó használatával nem kell kínosan keresni a fiókban vagy a táskában az összegyűrődött, összedobált névjegyek között. Mi több, ha az íróasztalon vagy a recepción jól látható helyen teszünk ki egy szépséges, design rozsdamentes acél névjegytartót, a látogatók nagy valószínűséggel maguk is felfigyelnek rá, így könnyebben tesznek el belőle egy névjegyet a tárcájukba, szükség esetén pedig elő is veszik azt. Ha pedig egy fontos tárgyalás vagy értekezlet végződik a rozsdamentes acél névjegykártyatartóból elővett névjegykártya elfogadásával, akkor lehetséges, hogy az üzlet sikeresen megköttetett.

Érdemes tehát a legapróbb részletekre is odafigyelni és a kifogástalanságra törekedni az iroda berendezését illetően is. Így az első benyomás kellemes lesz a leendő ügyfél számára, azaz elhárul egy akadály a vásárlása elől.