A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Üzenőtábla

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél fali üzenőtábla

Egyetlen fontos üzenet sem merülhet feledésbe, kallódhat el vagy tűnhet el, sőt, a legjobb, ha azt is felírjuk a falitáblára vagy üzenőtáblára, amiről úgy gondoljuk, biztosan emlékezni fogunk rá. Sem egy fontos tárgyalás időpontja, sem a számlák befizetési határideje, sem az óvodai vagy iskolai fellépés ideje nem hagyható figyelmen kívül. Sőt, még a bevásárlólista is olyasmi, amelyet a lakás több pontján is érdemes lehet feltüntetni, mert senkinek sincs kedve semmiért sem visszaszaladni az üzletbe, persze amennyiben még nyitva tart.

A rozsdamentes acél falitábla letisztult eleganciával hívja fel a figyelmet a fontos teendőkre, sürgető határidőkre, tartja kézben az emlékeztetőket a cég vagy a család fontos pillanatairól. Attól függően, hogy melyik helyiségbe kerül a falitábla, érdemes átgondolni, hogy milyen méretre lehet szükség. A központi tárgyalóba, az asszisztens irodájába, a recepcióra vagy az eligazító helyiségbe praktikusabb választás lehet egy nagyobb méretű falitábla, hiszen itt több emlékeztetőre lehet szükség. Kisebb irodákba, lakásba vagy gyerekszobába elegendő lehet a viszonylag kisebb méretű falitábla is. A falitábla stílusát is lehetséges a helyiség stílusához választani.