A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Rozsdamentes acél fali & asztali zsebkendőtartó, egyedi design

Rendezés:
Nézet:

Rozsdamentes acél zsebkendőtartó

Ősszel és télen a kedvezőtlen időjárás, tavasszal és nyáron pedig a pollenek hatására előfordulhat, hogy szükségünk van zsebkendőre. Előfordul, hogy olyan ruha vagy nadrág van rajtunk, aminek nincs zsebe, vagy pedig nincs kedvünk állandóan a táskánkban kotorászni. Ebben az esetben a lakásunkban vagy az irodánkban jó szolgálatot tehet egy praktikus zsebkendőtartó. A zsebkendőtartó az igénybevétel nagysága függvényében lehet asztali vagy fali kivitelezésű. Amennyiben lakásunkban, irodánkban előszeretettel használunk rozsdamentes acélból készült kiegészítőket, akkor jó választás az elegáns kivitelű, kézzel készült zsebkendőtartó. A rozsdamentes acélból készült zsebkendőtartók minimal, nitt, roll és sraff dizájnnal készülnek, mégpedig kézi kidolgozással. Az elkészítés technikája forrasztás és szegecselés, típustól függően. Az asztali zsebkendőtartókban 30-35, a fali változatban pedig akár 100-110 zsebkendő is belefér. A falra szerelhető rozsdamentes acélból készült zsebkendőtartók könnyedén rögzíthetőek a falfelületre.

Rozsdamentes acél fali zsebkendőtartó

A zsebkendő intim dolog, mégis nélkülözhetetlen tartozéka kellene, hogy legyen minden jól felszerelt irodának, ügyfélfogadó – különösen egészségügyi célú – váróteremnek, de a magánlakásoknak is. Hiszen mindig csakis teljesen tiszta zsebkendőt illik használni, ez pedig elfogyhat a táskából. Egy elegáns fali zsebkendőtartóval udvariasan hívhatjuk fel a figyelmet arra, hogy lehetőség van belőle tiszta, nem gyűrött zsebkendőhöz jutni. A tiszta papírzsebkendő tartása olyan filléres gesztus, amely sokszorosan megtérül az ezt értékelő ügyfelek szemében. A fali zsebkendőtartó segítségével az irodában sem kell a zsebkendőt keresgélni, nem borul rá a teánk, vagy a kávénk, mindig száraz marad. Így a fali zsebkendőtartóval nemcsak a várakozó leendő és jelenlegi ügyfeleink, vendégeink vagy pácienseink számára teremthetünk tisztább, egészségesebb és higiénikusabb környezetet, hanem az sem válik kellemetlenné, ha egy fontos tárgyalás során mi magunk szorulunk rá, hogy zsebkendőt vegyünk elő. Amennyiben rozsdamentes acél fali zsebkendőtartót szereltünk fel, ügyeljünk arra, hogy a közelében elhelyezzünk egy hozzá illő stílusban elegáns és visszafogott, lehetőleg zárható szeméttárolót is.

Rozsdamentes acél asztali zsebkendőtartó

Akár az őszi-téli meghűlés, akár az allergia kerülget bennünket, nagyon kellemetlenül érezhetjük magunkat egy fontos tárgyalás vagy üzleti megbeszélés során, amikor zsebkendőért kell nyúlnunk. Nem minden helyzetben van rá lehetőség, hogy ilyenkor felálljunk az asztalunktól, hiszen sokszor a rendelkezésünkre álló idő szűkössége, a helyiség adottságai vagy a dokumentumok és a beszélgetés bizalmas jellege miatt ilyenkor is kénytelenek vagyunk az asztalunknál maradni. A fali zsebkendőtartóhoz tehát nem nyúlhatunk, a táskában vagy a zsebünkben keresgélni pedig nagyon kellemetlen lehet, meg is akaszthatja a tárgyalást vagy a tanácsadást. A rozsdamentes acél asztali zsebkendőtartó használatával azonban az iroda design-jához illő, kézzel készített szépségből vehetjük elő az ilyenkor is elengedhetetlen, mindig tiszta és gyűrődésmentes zsebkendőt. A rozsdamentes acél asztali zsebkendőtartóból ráadásul az ügyfél vagy páciens is anélkül nyúlhat egy tiszta zsebkendőért, hogy bármelyikünk is zavarba esne emiatt. A rozsdamentes acél asztali zsebkendőtartó közelében érdemes egy hozzáillő hulladékgyűjtőt is elhelyezni.