A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Zsebkendőtartó

Rozsdamentes acél zsebkendőtartó

Ősszel és télen a kedvezőtlen időjárás, tavasszal és nyáron pedig a pollenek hatására előfordulhat, hogy szükségünk van zsebkendőre. Előfordul, hogy olyan ruha vagy nadrág van rajtunk, aminek nincs zsebe, vagy pedig nincs kedvünk állandóan a táskánkban kotorászni. Ebben az esetben a lakásunkban vagy az irodánkban jó szolgálatot tehet egy praktikus zsebkendőtartó. A zsebkendőtartó az igénybevétel nagysága függvényében lehet asztali vagy fali kivitelezésű. Amennyiben lakásunkban, irodánkban előszeretettel használunk rozsdamentes acélból készült kiegészítőket, akkor jó választás az elegáns kivitelű, kézzel készült zsebkendőtartó.
A rozsdamentes acélból készült zsebkendőtartók minimal, nitt, roll és sraff dizájnnal készülnek, mégpedig kézi kidolgozással. Az elkészítés technikája forrasztás és szegecselés, típustól függően.
Az asztali zsebkendőtartókban 30-35, a fali változatban pedig akár 100-110 zsebkendő is belefér. A falra szerelhető rozsdamentes acélból készült zsebkendőtartók könnyedén rögzíthetőek a falfelületre.