A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Pozitívan tapasztalhatjuk, hogy a világon egyre inkább használják a minőségi, időtálló és mindemellett újrahasznosítható anyagokat.  A rozsdamentes acél és a réz a múlt, a jelen és a jövő harmóniáját tükrözik. Sokoldalú felhasználhatóságuk miatt bel- és kültéren egyaránt tökéletesen megállják a helyüket.

A fémművesség iránti szenvedély családunk felmenői körében kezdődött, s generációk óta töretlenül tart.  A mesterség apáról fiúra szállt, ezzel megalapozva a már közel 50 éves szakmai tapasztalatot.

A mai világban az egyedi kézműves termékek, melyek a mesterember kreativitását tükrözik, egyre nagyobb értéket képviselnek a sorozatgyártással szemben. Ezen elv alapján jött létre a BARTHA HANDMADE vállalkozás, amely az egyedi fémművesség előnyeit tudja nyújtani az embereknek. Célunk, hogy a fémet, mint természetes anyagot újra divatba hozzuk a mindennapi életben is, esztétikai értéke mellett sokoldalú felhasználhatóságát is megmutatva.

Erős alkotási vágy jellemzi vállalkozásunkat, melynek köszönhetően folyamatosan újabb és újabb saját tervezésű termékek kerülnek ki kezeink közül.  Az alkotási folyamat során minden esetben arra törekszünk, hogy az egyedi design és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyban legyenek, egyik se menjen a másik rovására.

Termékeinket minden esetben maximális odafigyeléssel, saját kezűleg, a gépesített technológia mellőzésével készítjük el. Olyan hagyományos technikákat alkalmazunk gyártás során, mint a fémlemezek szegecselése, illetve forrasztása, amelyek lehetővé teszik, hogy munkánk teljesen egyedi, személyre szabott legyen. A kiindulási pont mindig egy sík fémlemez, amiből az általunk készített termékek térbeli életre kelnek. A környezettudatosság jegyében a lehető legkevesebb anyagfelesleggel dolgozunk, illetve a csomagoláshoz újrahasznosítható anyagokat használunk.

Tisztelettel,
Bartha Handmade