A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Réz & rozsdamentes acél újdonságok - Egyedi design

Rendezés:
Nézet:

Újdonságok

Az újdonság varázsa felpezsdíti az életet, kizökkent a megszokott kerékvágásból, új távlatokat nyit, egyszóval nagyon hatékony dolog a mindennapok szürkesége ellen. Különösen akkor, ha nem is szürke a színe, hanem vörösréz csillogású, vagy a rozsdamentes acél diszkrét fényét viseli magán. Igen, az újdonságok megédesítik a mindennapokat, ezért gyakorta alkalmazzák ezt a módszert az érdeklődés fenntartására, igen bölcsen. A Bartha Handmade újdonságok olyan termékek, amelyek stílusosak, többnyire rézből vagy rozsdamentes acélból készültek kézi megmunkálással, és korábban nem találkozhattunk velük, mert új kreatúrák.

Néhány újdonság a sok közül: ajándékkártyák, hosszú fülű vászontáskák Bartha Handmade márkajelzéssel, hat darabos szalvétagyűrű szettek, asztali órák, henger gyertyatartók, asztali névjegytartók, melyek irodában nélkülözhetetlen kellékek, asztali szalvétatartók, elegáns faliórák, függő képtartó szettek. Mindezek az újdonságok rézből és rozsdamentes acélból készültek, és csak arra várnak, hogy hasznossá, kellemessé tegyék  leendő tulajdonosaik otthonát, irodáját.