A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Óra

Rozsdamentes acél fali és asztali óra

Az emberek általában szeretik tudni, hogy hány óra van éppen, viszont sokakat zavar a karóra. Hogy otthonunkban, irodánkban mindig tudjuk, mennyi az idő, érdemes a helyiségekben asztali vagy fali órákat elhelyezni, amely mutatja számunkra a pontos időt.
A letisztult formavilággal gyártott, egyedi kivitelezésű, kézzel készített fali és asztali órák több típusa közül válogathatunk ízlésünknek megfelelően. A kvarc óraművel felszerelt órák minimal, nitt, roll és sraff típusban készülnek. Ennek köszönhetően lakásunk többi dekorációs eleméhez igazíthatjuk az óránkat is. A rozsdamentes acél adottságainak megfelelően valamennyi óra szögletes dizájnnal készül, akár asztali, akár fali változatról beszélünk.
A német minőségű óraszerkezettel ellátott, forrasztott vagy szegecselt órák ajándék szempontjából is jó megoldást nyújtanak, akár barátainkat, akár üzlettársainkat szeretnénk valamivel megörvendeztetni. Az időtálló rozsdamentes acélból készült órák tartósak és hosszútávon megbízhatóan mutatják számunkra az időt.