A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Rozsdamentes acél falióra & asztali óra, egyedi design


Rozsdamentes acél falióra és asztali óra

Az emberek általában szeretik tudni, hogy hány óra van éppen, viszont sokakat zavar a karóra. Hogy otthonunkban, irodánkban mindig tudjuk, mennyi az idő, érdemes a helyiségekben asztali vagy faliórákat elhelyezni, amely mutatja számunkra a pontos időt. A letisztult formavilággal gyártott, egyedi kivitelezésű, kézzel készített faliórák és asztali órák több típusa közül válogathatunk ízlésünknek megfelelően. A kvarc óraművel felszerelt órák minimal, nitt, roll és sraff típusban készülnek. Ennek köszönhetően lakásunk többi dekorációs eleméhez igazíthatjuk az óránkat is. A rozsdamentes acél adottságainak megfelelően valamennyi óra szögletes dizájnnal készül, akár asztali, akár fali változatról beszélünk. A német minőségű óraszerkezettel ellátott, forrasztott vagy szegecselt órák ajándék szempontjából is jó megoldást nyújtanak, akár barátainkat, akár üzlettársainkat szeretnénk valamivel megörvendeztetni. Az időtálló rozsdamentes acélból készült faliórák és asztali órák tartósak és hosszútávon megbízhatóan mutatják számunkra az időt.

Rozsdamentes acél falióra

A rozsdamentes acél termékek ellepték a modern stílusú konyhákat nem csak tartósságuk, hanem igényes megjelenésük miatt is. De ezek a termékek az egész lakás területére kivetették hálójukat. Egy rozsdamentes acél falióra fényes felületével éppúgy beleillik az ipari stílusba, mint a manapság már nagyon felkapott minimál stílusba. Ha igazán a minimál stílus szerelmesei vagyunk, akkor válasszuk a szám jelölés nélküli változatot. Egy ilyen rozsdamentes acél falióra elegáns külsejével remek ajándékötletnek számít, de feldobhatjuk vele az ügyfélfogadó termet is, hogy ügyfeleink már várakozás közben is a minőségre gondoljanak cégünk kapcsán. Saját irodánk falára is feltehetünk egy letisztult kivitelezésű faliórát, hiszen nem árt, ha nyomon követjük milyen sebességgel telik az idő. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy a német precizitású óraszerkezet hangja nem fog zavarni bennünket, mert olyan csendesen végzi minőségi munkáját, hogy valóban csak akkor érzékeljük az idő múlását, amikor felnézünk a faliórára.

Rozsdamentes acél asztali óra

Mivel minden perc számít, ezért egy pillanatra sem mehetünk el amellett, hogy folyamatosan ellenőrizzük az idő múlását. Egy orvosi rendelőben, fodrászatban, kozmetikában, ügyvédi irodában, magán nyelvórán vagy tanácsadó napon kénytelenek vagyunk nagy gyakorisággal az órára pillantani, hiszen az időpontra érkezett ügyfelek vagy páciensek nem szeretnek várni – ha megvárakoztatjuk őket, akár vissza is fordulhatnak. A jelenlegi vendéget viszont nem szabad megsérteni azzal, hogy a faliórára vagy a karórára tekintve rendszeresen, látványos mozdulatokkal ellenőrizzük az idő múlását. Ezekben az esetekben a legjobb megoldás egy asztali óra. A rozsdamentes acél asztali óra a legtöbb patinás tárgyalóterembe vagy ügyfélfogadó irodába kiválóan illik, így a szemet gyönyörködtető design mellett a látogató számára eltörpülhet annak számunkra igen fontos funkciója. Mind az ügyfél, mind mi magunk nyugodtan gyönyörködhetünk így rendszeresen a rozsdamentes acél asztali óra művészi kivitelezésében és mérnöki precizitásában. A rozsdamentes acél asztali órával így pedig az idő múlása szinte észrevétlen lesz a látogató számára – mi viszont pontosan követhetjük azt.