A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
Termékek Menü

Réz szalvétatartó & szalvétagyűrű, egyedi design - 100% Vörösréz

Rendezés:
Nézet:

Réz szalvétatartó

Sokan a hagyományos értékeket, a jól megszokott és bevált, nosztalgikus hangulatot idéző, kedves formavilágot kedvelik. Vannak, akik a formabontó újdonságok és a meglepően újszerű design hívei. De egyre többen akadnak olyanok is, akiknek a minimalizmus jegyében a praktikum, kényelem és az egyszerűség a jelmondatuk. Egy biztos, a Bartha Handmade réz szalvétatartók közül biztosan mindenki ki tudja választani az otthona, esetleg étterme stílusának, valamint a saját személyiségének leginkább megfelelőt. A kézzel készített, kézműves réz szalvétatartók mindegyike szívvel-lélekkel készült, így egyedileg hozzáadott értéket képvisel. Akár a fekvő, az álló vagy a félbehajtott design-t, esetleg a szalvétagyűrűt választják, biztosak lehetnek benne, hogy tartós, praktikus és értékálló, mégis szemet gyönyörködtető ékességei lesznek az ebédlőasztalnak és az enteriőrnek. A réz szalvétatartók ajándékként is nagyszerűen helytállnak, hiszen nemcsak elegáns és dekoratív dísztárgyak, de minden családban szükséges funkcionális tárgyak is, amelyekből sosem lehet otthon elég. Akár a hagyományokat, akár az újdonságokat részesítik előnyben, a réz szalvétatartók elnyerik majd tetszésüket.

Réz félbehajtott szalvétatartó

A klasszikusan elegáns design, a félbehajtott réz szalvétatartó sokakban idéz fel kedves, kellemes emlékeket. A félbehajtott réz szalvétatartó ugyanis többnyire a nagymamánál töltött, felejthetetlen hangulatú karácsonyi vacsorákra, ünnepi ebédekre, a frissen főzött kávé mellett elfogyasztott, mennyei ízű házi sütemények illatára emlékeztethet bennünket. Mindez persze korántsem jelenti azt, hogy a félbehajtott réz szalvétatartó esetleg idejétmúlt megoldás lenne. Hiszen a klasszikus elegancia kortalan, időtlen szépsége minden évben biztonságot és nyugalmat áraszt, így a jóleső nosztalgia miatt nemcsak a családi otthonokat, de az éttermeket is hamisíthatatlan meghittséggel öleli körbe. Bármelyik design-t is válasszuk tehát a félbehajtott réz szalvétatartóból, biztosan időtlen, klasszikusan elegáns, mégis letisztultan modern enteriőrt kaphatunk a használatukkal. Rohanó mindennapjainkba meghittséget csempészhetünk, megállhatunk egy pillanatra megünnepelni a fontos eseményeket, felidézni a kedves emlékeket. Mi több, ha nemcsak szépséges, de tartós berendezési tárgyakat választunk, mint amilyen a réz félbehajtott szalvétatartó, a környezetvédelemért is sokat tettünk.

Réz álló szalvétatartó

A szalvétatartó a mindennapok része, de legalábbis egy szépen megterített, ünnepi asztalon mindenképpen megilleti egy kiemelt hely. Így a szalvétatartó egy olyan dísztárgy és funkcionális tárgy egyben, amelynek számos szempontnak kell megfelelnie. Sokan ragaszkodnak a hagyományos dizájnhoz egy terített asztal esetén, ám a legtöbben mégis meggyőzhetők akkor, ha az újdonság nemcsak különleges formájú, hanem az újszerű külső mögött a funkcionalitás is javulni látszik. A réz álló szalvétatartó segítségével elkerülhető a szalvéták félbehajtásából adódó időveszteség. Használata higiénikusabb, hiszen a félbehajtás hiánya miatt kevesebbszer kell érinteni a szalvétákat. A réz álló szalvétatartó az egyik leginkább helytakarékos megoldás is, így kifejezetten ajánlott kisebb ebédlőasztalokhoz vagy sok vendég esetén. Az univerzális és praktikus, mégis formabontóan különleges réz álló szalvétatartó szerencsés ajándékválasztás lehet a legtöbb család számára, így biztosan kellemes meglepetést szerzünk majd vele a megajándékozottnak. A réz álló szalvétatartó többféle dizájnban érhető el, célszerű az otthon stílusához legjobban illőt választani.

Réz fekvő szalvétatartó

Előfordul, hogy nem feltétlenül ragaszkodik az ember a hagyományokhoz, főleg nem akkor, ha egy modern, újszerű megoldás, innováció használatával a mindennapokban időt és pénzt takarít meg. Ilyen fejlesztés például a rézből készült fekvő szalvétatartó. A rézből készült fekvő szalvétatartó nemcsak rendkívül dekoratív és elegáns színfoltja lehet egy szépen megterített asztalnak akár egy patinás étteremben vagy a családi ünnepeken, de praktikussága miatt is minden vendégnek azonnal a szívébe lopja majd magát. Ezen felül a rézből készült fekvő szalvétatartó vitathatatlan előnye, hogy a terítés során nem kell a szalvéták félbehajtogatásával fecsérelni a drága időt. A fekvő szalvétatartóval akkor is egyszerűbb dolgunk van, ha ki szeretnénk venni egy szalvétát belőle, hiszen ekkor sem kell attól tartanunk, hogy egyszerre több szalvéta kerül a kezünk közé. Így a fekvő szalvétatartó higiénikus megoldásnak is mondható, hiszen kisebb eséllyel fogjuk meg többen ugyanazt a szalvétát egymás után. A réz fekvő szalvétatartók a többi Bartha Handmade terméknél megszokott minimal, nitt, roll és sraff kivitelezés mellett a tengerparti hullámokat idéző wave formában is elérhetőek.

Réz szalvétagyűrű

Pompázat vagy meghittség? Fényűzés vagy egyszerűség? Kizárólag rajtunk múlik, melyiket választjuk egy étkezéshez való terítés során. Azonban a terítéknek mindig van egy-két elengedhetetlen darabja, ilyen például a szalvéta vagy a hozzá illő - akár rézből készült - szalvétagyűrű. Képzeljünk el egy hatalmas asztalt, amely zsúfolásig van terítve, mint ahogy a filmekben látjuk, ránézésre is tudjuk, hogy a vacsora nyolc fogásig meg sem áll. Végigmérjük az asztal terítékét: poharak, tányérok, evőeszközök, vázák hatalmas virágcsokrokkal, gyertyatartók és minden réz színben pompázik. A réz manapság is igen divatos, mind színben, mind anyagában. Az asztal fénypontja pedig a tányérokon lévő szalvéta, amelyet egy meseszép réz szalvétagyűrű ölel át. Nem kell ahhoz 19. századi grófnak lennünk, hogy otthonunkban ilyen csodaszép terítési kelléket használjunk, mint a rézből készült szalvétagyűrűk. A hangulatot garantáltan megteremti, hisz különlegessége megadja a vacsora előkelőségét. Ezek a kézzel készített réz szalvétagyűrűk igazi pompát csalnak a szürke mindennapjainkba!