A weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Rendben
Termékek Menü

Réz szalvétatartó

Réz szalvétatartó

Sokan a hagyományos értékeket, a jól megszokott és bevált, nosztalgikus hangulatot idéző, kedves formavilágot kedvelik. Vannak, akik a formabontó újdonságok és a meglepően újszerű design hívei. De egyre többen akadnak olyanok is, akiknek a minimalizmus jegyében a praktikum, kényelem és az egyszerűség a jelmondatuk. Egy biztos, a Bartha Handmade réz szalvétatartók közül biztosan mindenki ki tudja választani az otthona, esetleg étterme stílusának, valamint a saját személyiségének leginkább megfelelőt.

A kézzel készített, kézműves réz szalvétatartók mindegyike szívvel-lélekkel készült, így egyedileg hozzáadott értéket képvisel. Akár a fekvő, az álló vagy a félbehajtott design-t, esetleg a szalvétagyűrűt választják, biztosak lehetnek benne, hogy tartós, praktikus és értékálló, mégis szemet gyönyörködtető ékességei lesznek az ebédlőasztalnak és az enteriőrnek. A réz szalvétatartók ajándékként is nagyszerűen helytállnak, hiszen nemcsak elegáns és dekoratív dísztárgyak, de minden családban szükséges funkcionális tárgyak is, amelyekből sosem lehet otthon elég. Akár a hagyományokat, akár az újdonságokat részesítik előnyben, a réz szalvétatartók elnyerik majd tetszésüket.